Musicants presenta l’espectacle #lanau2015

Musicants a la Nau_menutMusicants naix del maridatge de música i cants. El composa una formació molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra i cordes “mediterrànies”, cantant “solista” i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils: jazz, pop, clàssic, tradicional, etc. La proposta de Musicants viatja mar endins cap als ports de Grècia i les tavernes de Turquia, fa escala a Tunis i als llavadors d’Eivissa, i reviu i recupera poetes nostres com ara Ibn Al-labanna, Ibn-al-Khafaja o Abú Bak al-Turtuxi.

L’acte de presentació tindrà lloc aquest dijous a les 19 hores, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau: un entorn perfecte per a l’estrena de l’espectacle, i que a més dóna noma a aquest. L’entrada és lliure fins completar la capacitat del recinte i s’inscriu dins de la programació de Fòrum de Debats de la Universitat de València.

Manolo Miralles (fundador d’Al-Tall) es l’impulsor d’aquest projecte, gran coneixedor de la riquesa musical valenciana i del valuós i desdenyat capital humà que alberga. Musicants ofereix una nova visió col·lectiva d’algunes músiques i cançons de la mediterrània. Quant a l’estil, utilitzen modes i llenguatges provinents del món de la “tradició” i aporten matisos diferents i condiments nous a allò que anomenem “so de la mediterrània”: gresol de llenguatges musicals que s’entenen, que es reconeixen pròxims i comencen a caminar junts. Una banda de solvència que abraçarà amb delectació totes les riberes de la Mediterrània, i que la recorrerà amb onades de notes i cants.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €