‘Cuéntame más’, el gran salt de La Ranamanca

foto ndp

La Ranamanca presenta el seu nou disc “Cuéntame más”. Després de completar amb èxit el procés de micromecenatge per finançar l’àlbum, publiquen aquests 11 talls rebossants d’eixa fòrmula pròpia que ells anomenen la rumba de La Plana. Un estil particular que han anat forjant amb el temps, i que combina amb gust la rumba i ritmes com la salsa, el funky o el mariachi. És un so que té molt a vore amb la gresca del seu potent i aclamat directe, la força del qual s’havia de traslladar de manera inequívoca a les seues noves composicions.

Per a aquesta nova aventura La Ranamanca s’han volgut rodejar de músics de prestigi com Sam Ferrer (EUKZ) i Adri Faus (La Raíz) per a la producció. La gravació del nou àlbum ha transcorregut entre l’WZ Estudi de Borriol (del mateix Sam) i els estudis Rockaway de Castelló de la Plana.

Tampoc s’han volgut perdre “Cuéntame más” Pau Barberà (Tashkenti) -que participa a “Me quedo sintigo”-, La Meligrana a “Dime”, i Mire Vives (Rapsodes) a “Lluna”. El disc compta també amb els scratxos de Dj Jano (La Raíz) i les veus d’Inma i Andrea d’Agraviats.

Amb “Cuéntame más” La Ranamanca ens regalen un àlbum farcit d’esperança i amor. coratge vital i musical barrejat amb sons i paraules il·lusionants que estan dessitjosos de portar en viu a tot arreu i que marcarà segur un abans i un després en la seua trajectòria. L’estrena en directe serà el divendres 27 de Febrer a la Sala Gossip de Vila-real, on estaran acompanyats dels saforencs King Kong Boy. L’entrada costarà 5 euros, 8 en taquilla.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €