Senior i El Cor Brutal s’encomanen a ‘Santo Parranto’

Senior / Primavera Sound

El segell valencià Malatesta Records posava aquesta setmana al seu Bancamp l’streaming i descàrrega digital del nou treball de Senior i El Cor Brutal. L’EP Santo Parranto es va distribuir en físic encartat amb la revista catalana Enderrock del passat mes de gener. Aquest disc inclou quatre temes. Dos d’aquests són inèdits, mentre que les altres dos són cançons reversionades d’antics treballs de la banda.

Les dues cançons inèdites porten per títol Abans i no és tan pesat. Els temes que s’autoversiona la banda de Landete són ‘Ja era hora’ de L’Experiència gratificant (SongsForEver, 2008) i ‘Quasi m’oblide de tu’, del disc Gran (Malatesta i CasaCalba, 2011). El disc ha sigut mesclat i masteritzat a Little Canyon Studios. La producció corre a càrrec de Luís Martínez, artífex també de moltes de les guitarres del disc. Judit Casado, coneguda pel seu projecte Euro-trash Girl col·labora a les veus. El disseny i les il·lustracions de l’EP són obra de l’artista Jordi Albinyana.

Millor disc de l’any

La formació valenciana està vivint un moment realment dolç. Tant la redacció d’esta casa – Revista Tres deu- com la de la revista Enderrock han considerat l’àlbum ‘El Poder del Voler’ com un dels millors de l’any. Amb cançons com les d’aquest disc i actuacions com la del Primavera Sound d’enguany, Miguel Ángel Landete i els seus eixamplen públics a passes agegantades. No es pot ser més que optimista en relació al futur de Senior i El Cor Brutal, que es dedicaran enguany a girar i preparar un nou llarga durada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €