Auxili estrena “Detonem l’estona” nou single i videoclip

Auxili Detona l'estonaLa banda de reggae ontinyentina Auxili, presenta un tema inèdit “Detonem l’estona” per a aquest 2015. Ve acompanyat d’un videoclip realitzat per Pau Romero. Després de la gira presentant “Dolç Atac“, de més de 40 concerts (incloent Rototom Sunsplash, Festivern o Meruts Festival), la banda segueix endavant amb aquest nou tema on deixen ben clar que continuen pel mateix camí.

Les primeres dates confirmades per presentar “Detonem l’estona” en directe són, ni més ni menys, que el ViñaRock, on compartiran escenari amb bandes referents per a Auxili (Dub inc, Protoje o The Wailers) i el Concert de Falles d’Escola Valenciana.

Com afirma Adrià, baixista del grup, “Detonem l’estona” és per al grup: “Un intent de parar el món uns segons per tal que la gent puga reflexionar sobre el que ens envolta. Tot aquest sistema capitalista i corrupte que cada dia demostra que no funciona“. A continuació el nou single i videoclip, a veure que vos pareix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €