Auxili i Kontaminació Akústika primeres confirmacions del GanxoRock

11048639_1011177625582958_7148058064313810890_oComença el compte enrere per a la tercera edició del GanxoRock. El Col·lectiu Cultural El Ganxo, que s’encarrega d’organitzar el festival, informava fa uns dies de la tornada del GanxoRock per commemorar el 20é aniversari del col·lectiu. Es farà el proper 7 d’agost a Benigànim (La Vall d’Albaida).

Grups tan diferents com Aspencat, Pep Botifarra, Auxili o Taberícoles van actuar en la primera edició, la del 2011. Per a la segona edició, el 2012, va ser La Gossa Sorda, Desgavell, Malnom i també Auxili els que van passar per l’escenari del GanxoRock, les dues edicions van tindre una gran acollida.

Hui s’han fet públic els dos primers grups que s’afegeixen al cartell d’aquest 2015. En primer lloc, Kontaminació Akústika, de Biar, que presentaran el seu disc “Vestits amb paraules noves”. Després de guanyar el I concurs de grups emergents, són el primer grup que es confirma pel GanxoRock 2015.

En segon lloc, després d’actuar a les edicions de 2011 i 2012, els ontinyentins Auxili repetiran per tercera vegada al festival. Presentaran el 7 d’agost el seu últim disc “Dolç Atac”, que l’ha fet rodar per tot l’Estat Espanyol amb el seu reggae amb molt bona acollida per part del públic.

Aquestes dos confirmacions venen acompanyades d’una promoció per a les 150 primeres entrades que es posaran a la venda. Seran a 6€ i tindran la polsera de tela del GanxoRock 2015. Es podran comprar només online en la pàgina web www.ganxorock.com. Des del festival asseguren que això és només el principi i que encara queden per confirmar els tres grans caps de cartell de la cita.

Auxili detonem l'estona. / Xesa

Una tasca cultural de llarg recorregut

Cal remarcar que des de l’any 1995 el Col·lectiu Cultural El Ganxo treballa a Benigànim per oferir una programació cultural variada i de qualitat i això li han valgut premis com el 9 d’Octubre que atorga l’Ajuntament de Benigànim, el passat 2013 o el Joan Baptista Basset del mateix any. Després d’una renovació generacional el passat 2011, el col·lectiu afronta amb energies renovades i més ganes que mai aquesta nova etapa.

Llibres, discos, documentals i la Festa Estellés han sigut algunes de les moltes activitats que El Ganxo ha portat endavant però per aquest 2015 serà el GanxoRock el que commemore els 20 anys de l’agrupació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €