Yelle, Peace, Zahara i Mourn entre les noves confirmacions per al Low Festival

Low Festival 2015Arriba una d’aqueixes tandes de confirmacions made in Low Festival. 13 nous noms s’incorporen al cartell del #Low2015 i acosten una mica més als lowers a l’anhelat #BestSummerEver. I és que ja són 46 els artistes que estaran a Benidorm del 24 al 26 de juliol.

La francesa Yelle encapçala la llista de noves incorporacions i promet oferir una bona dosi del pop electrònic més bailable i frenchie. El seu recent “Complètement Fou” (2014) no solament ha fet embogir les pistes de ball de mitjana Europa alternant hits festius i temes malenconiosos, també ha obert de bat a bat les portes de Coachella 2015 a Julie Budet i la seua banda.

Peace arriben a Benidorm disposats a oferir tot el seu arsenal de melodies pop i contagiós ritme indie-rock. El quartet anglés és un dels grups del moment a Regne Unit gràcies al seu irresistible directe i al carisma del seu frontman, Harry Koisser. Fa amb prou faenes unes setmanes van publicar el seu segon LP, “Happy People”, un àlbum que desprèn joventut per tots els seus porus i un exercici d’efervescència creativa que deixa al seu pas temes inapel·lables, com “Lost On Em” o la pròpia “Happy People”.

En el plànol estatal, Zahara es converteix en la primera confirmada d’aquesta tanda. El esperadísim “Santa” (2015), que ha debutat en les llistes de vendes com top 3, ofereix un so més potent que mai, de la mà de músics com Martí Perarnau o Carlos Insulsa (Fuel Fandango). Després del sonor sold out de la seua última gira, “El deshielo”, el concert de Zahara en el #Low2015 serà sens dubte un dels més esperats pels lowers.

Els joves Mourn estaran per primera vegada a Benidorm. La banda liderada per Jazz Rodríguez i Carla Pérez traslladarà a Low Festival el so del seu LP de debut, “Mourn” (2014), tot un tractat de indie-rock guitarrero que ha causat sensació més enllà de les nostres fronteres. Pitchfork, The New York Times o Radio 3 ja s’han fet ressò d’unes cançons que sorprenen per una sofisticació i una immediatesa fascinants.

Aquest Low promet, i queden menys de 80 dies! Els abonaments per a Low Festival estan a la venda des de 61€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €