Nou govern valencia: qui és qui? [FOTOS]

A la Tres deu també et presentem qui seran els nous consellers, qui tindrà el mando en les diferents àrees de la Generalitat Valenciana. Després d’unes dures negociacions on ha passat de tot, PSOE i Compromís (amb el vistiplau de Podem) s’han ficat d’acord per governar el País Valencià els pròxims 4 anys.

En el nou govern podem veure professors d’universitat com el cas de Vicent Soler, que ha sigut degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Manuel Alcaraz vinculat a la Universitat d’Alacant o María José Salvador que va estar vinculada a la Universitat Jaume I de Castelló. També hi ha professors i mestres (Climent i Marzà) i funcionaris (Elena Cebrián, Gabriela Bravo).

I ara que entra el nou govern, què passa amb el vell?

I l’atra cara de la moneda: així acomiadaven els músics a Alberto Fabra després d’haver traspassat el poder, no s’ho perdeu:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €