Heineken Live Access a València: The Wombats a un metre de distància

_HEINEKEN LIVE ACCESS_LES ARTS_SHOWCASE THE WOMBATS (3)Heineken® va col·laborar fa dos caps de setmana a la primera edició del Festival de Les Arts celebrat a València, amb una assistència total de 44 mil persones i més de 40 mil litres de cervesa venuts en 2 dies (divendres 5 i dissabte 6 de juny) . La música és un exemple més de l’aposta que Heineken® fa pels esdeveniments que marquen tendència en les diferents ciutats de l’estat espanyol.

A més de les actuacions a l’escenari Heineken®, amb grans noms de l’indie nacional i internacional com Lori Meyers, Izal, Supersubmarina o The Wombats, Heineken® va oferir 5 íntims showcases de diversos grups del festival com a part de la seua campanya Live Access, amb la qual vol descobrir una nova forma de viure la música en directe.

A manera de bisos privats després dels seus concerts, els internacionals The Wombats i IS TROPICAL, i els locals LA HABITACIÓN ROJA, SECOND i FULL van regalar unes últimes cançons en aquests showcases davant un reduït públic, que de la mà de Heineken® Live Access van viure el directe com mai abans ho havien viscut: després de gaudir dels concerts amb milers d’espectadors, sent públic d’aquests exclusius bonus tracks. Una experiència única per a aquells que gaudeixen del directe com participis, i no mers espectadors.

Les “Bonus Track Sessions” seran emeses a través del canal de Twitter de Heineken® amb el hashtag #LiveAccessLesArts i al canal de YouTube del Festival de Les Arts, combinant així l’experiència musical en viu dels fans que els van gaudir en directe amb l’experiència digital. L’estrena tindrà lloc aquest dimecres amb el showcase dels britànics The Wombats, que van tocar 2 temes del seu últim disc, “Greek tragedy” i “Give me a try”.

Periòdicament es descobriran noves “Bonus Track Sessions” a les xarxes de Heineken®, com escalfament de cara al pròxim festival en el qual col·labora Heineken® Live Access: el Bilbao BBK Live els propers 9 a 11 de juliol.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €