Montgorock: indie rock i platja a Xàbia

Ariel Rot Montgorock

En la tercera edició del Montgorock Festival, que tindrà lloc el proper 8 d’agost a Xàbia (Alacant), Ariel Rot encapçala el cartell del festival mariner, acompanyat per algunes de les bandes amb més projecció del panorama indie rock estatal.

Ariel Rot, cantant i compositor argentí símbol del rock and roll hispà, també reconegut per la seva vinculació als grups “Tequila” i “Los Rodríguez”, portarà un repertori dels seus més de 30 anys de cançons on s’escoltaran temes clàssics com “Rock and roll en la plaza del pueblo”, “Me vuelvo loco”, “Quiero besarte”, la versió del “Rock del ascensor” i altres ritmes molt cuidats de l’argentí, que edita com a solista en el seu últim treball La Huesuda. Els fans i amants de la música en directe tindran una oportunitat única de gaudir un extens repertori de cançons que han marcat la història del rock en espanyol.

11707552_914692038589659_5598328260270471690_nAl costat d’aquest extraordinari cap de cartell també estaran Arizona Baby, Los Zigarros i Sexy Zebras, exponents de la música independent estatal actual. Los Perros del Boogie, Pinka, Allerton Road i un tribut especial als internacionals AC/DC completen el cartell del festival.

Per a aquesta edició de 2015, Montgorock Festival espera congregar més de 6.000 persones d’entre 25 i 50 anys, vinguts des de Madrid, València, Alacant, Múrcia i altres punts de la península atrets pel talent dels artistes espanyols del rock que conformen el cartell actual. El recinte poliesportiu Frechinal es troba a l’aire lliure fent que l’estada sigui molt més agradable. La zona VIP està dotada amb una piscina per poder refrescar mentre els grups malbaraten dosi d’energia al ritme del so de les guitarres. L’esplanada on es realitzen els concerts també compta amb serveis de restauració i begudes, on reposar forces entre concert i concert i no perdre ni un segon dels directes.

A més aquest any, el Montgorock Festival tindrà un component solidari. En comprar l’abonament, una part es destinarà a BRANCA(Rescat animal Marina Alta) que lluita contra el maltractament i l’abandó animal per seguir ajudant els més indefensos.

Sol, platja, música, piscina, amics i molt de rock, el proper 8 d’agost a Xàbia. Tota la informació d’allotjaments i preus està disponible en www.montgorock.es.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €