Dj Soak llançà “Run away”, el seu primer single

Dj Soak Run Away Kostrok Corage

Dj Soak amb tan sols 22 anys porta més de 10 anys darrere dels plats. Als 12 anys es va proclamar vencedor de la competició més important de turntablism de l’Eestat Espanyol (DMC) i va seguir la seua carrera amb dos victòries més i una llarga llista d’actuacions en sales i festivals d’Europa, Mèxit o EUA. A més ha comporatit escenari amb artistes com Diplo, Skrillex, 2manydjs o Moby.

Després d’una llarga trajectòria com a DJ Dj Soak vol expressar tot el bagatge aconseguit a través del seu single debut co-produint amb Pau ParedesRun Away” i compta amb la col·laboració amb Anderson Paak (vocalista nord-americà que recentment ha col·laborat amb el nou àlbum de Dr. Dre juntament amb Eminem, Ice Cube…). “Run away” ha estat mesclat per Manuel Thomas (guanyador d’un Grammy Llatí), masteritzat en Sterling Sound per Tom Coyne (Bruno Mars , Amy Winehouse…) i remesclat per Neus, Mr.k! i Favsto. El presenta al món Kostrok, mitjançant la seua discogràfica Corage.

A continuació vos deixem amb el videoclip que acompanya el llançament de Dj Soak. Una obra del valencià Felipe Pantone amb l’estreta col·laboració de Nachei Sánchez. Estem davant dels nou Justice? El temps ho dirà!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €