Fesporrat: La Gossa Sorda i Pepet i Marieta a Altea

Fesporrat Altea La Gossa SordaL’Ajuntament d’Altea, amb la col·laboració de Suport Produccions, organitza el Fesporrat. La gira “L’última volta” de La Gossa Sorda, acompanyats de Pepet i Marieta, El Diluvi i Kontaminació Akústika conformen el cartell per a inaugurar la primera edició del Fesporrat, que tindrà lloc el dissabte 3 d’octubre a l’aparcament situat al Camí de l’Algar.

El Fesporrat començarà a les 22h, serà d’entrada gratuïta i es celebrarà dins la carpa situada a l’aparcament. En la mateixa hi haurà servici de barra.

Així, Altea se situa com a una de les poblacions que veurà per última vegada a La Gossa Sorda damunt de l’escenari abans del seu comiat, previst per a mitjans de juny del proper any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €