A quins concerts vas aquest cap de setmana?!

Cap de setmana

ÚLTIMA HORA: El Mil Graus Festival del Port de Sagunt es trasllada al pavelló municipal José Manuel Veral (Av. 3 d’abril)

Aquest cap de setmana llarg, del 8 a l’11 d’Octubre, s’aglutinen multitud de concerts arreu del territori on podràs veure des de Txarango a Def Con Dos, passant per Aspencat o Rapsusklei. Ja t’has fet la combinació?

El dia 8 hi haurà diverses propostes per a tots aquells que vulguen començar amb energia les vacances del pont. En la capital de la comarca del Camp de Morvedre, Sagunt, tindrà lloc el Mil Graus Festival, una nova proposta que recollirà a grans grups tant del panorama valencià com és el cas d’Aspencat, qui presentarà el seu nou disc ple de melodies innovadores i música electrònica, mentre que del panorama estatal tindrem el gust de passar-ho bé amb Rapsusklei i la banda de reggae F.R.A.C. o Oques Grasses.

Mil Graus Festival Cap de setmanaPer a qui no puga anar a Sagunt també n’hi haurà una altra proposta que se celebrarà a la comarca de l’Horta Sud. Benetússer acollirà als grups Smoking Souls qui presentaran el seu últim disc Nòmades i VadeBo, procedents de la capital, i amb els que no podràs parar de moure degut als seus ritmes i  lletres reivindicatives. Tancarà la nit Dj Plan B.

Per al 9 d’octubre ampliem el ventall de concerts i ens desplacem a la capital de la Ribera Alta. En Alzira tindrà lloc un concert protagonitzat pel grup més conegut del panorama valencià: La Gossa Sorda, que finalitza la seua etapa amb la gira de concerts “L’última volta“. Però no a soles gaudirem de la seua música, sinó que també actuaran els bacelonins Txarango, quins tornem als escenaris i serà la primera vegada que estaran en Alzira.

També la festivitat del 9 d’Octubre estarà present en la localitat de San Joan d’Alacant amb un concert del grup El Diluvi, qui amb el seu disc Alegria farà ballar a tots els assistents. A més, també tindrà lloc l’actuació del grup revelació d’enguany, que a més participarà al ViñaRock 2015, Auxili.

I continuant amb la nostra agenda de concerts per este dia, ens desplacem a la Marina Alta, concretament a Moraira que obri les seues portes a Oques Grasses, qui presentarà l’avançament del seu nou disc compartint escenari amb els mítics Pirat’s Sound Sistema que, amb el seu reggae peculiar.

En Carcaixent actuaran els tarragonins Buhos presentant “Natura Salvatge” on han tingut les col·laboracions de Ska-p, Txarango o Els Catarres. El segon en actuar serà Biano, dj conegut per les seues mescles d’estils i ritmes funk carioca o remember. Però no tot acaba ací, encara queda una última jornada que es disputarà a Cabanes amb els concerts d’Auxili, qui tornarà a actuar en aquest cap de setmana amb els procedents de Gandia, Zoo.

La Gossa Sorda Cap de setmanaPer finalitzar el cap de setmana, el dia 11 d’octubre hi ha dues cites a destacar. En la localitat de El Verger actuaran La Gossa Sorda amb el seu concert de acomiadament i el grup madrileny Def Con Dos, que amb el seu rap metal no deixa a ningú indiferent -que li ho diguen al PP del poble, que els ha volgut censurar-. Tancarà el concert Doctor Prats i els Escala i Corda (dj set) amb la seua electrònica combinada amb reggae i èxits valencians.

I per últim per als més valents un bonus extra. A Ondara, localitat també de La Marina Alta es podrà gaudir a la vesprada de diumenge dels acústics de La Gossa Sorda, Aspencat i Smoking Souls en un concert benèfic a favor dels refugiats sirians.

Quin és el teu ple al 15? Conta’ns als comentaris quin és el vostre planning per al cap de setmana!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €