Medusa Sunbeach Festival: rebentant taquilla sense confirmats

El Medusa Sunbeach Festival s’estrenava l’any passat a Cullera amb més de 67.000 assistents i un balanç molt positiu en quant a organització i qualitat del so i la programació. Enguany les xifres de venda d’entrades seran segurament estratosfèriques. El festival llançava fa unes setmanes les 18.000 primeres entrades (6.000 abonaments) que s’esgotaven en poques hores, arribant a colapsar els servidors de la web per la resposta massiva del públic. Ara han anunciat una nova remesa d’abonaments anticipats que es preveu que també s’esgotaran en poques hores quan es posen a la venda aquest diumenge.

Si bé els números de l’edició anterior poden no semblar tan importants al costat de festivals com ViñaRock (200.000) i l’Arenal Sound (260.000), cal tindre en compte que la de l’any passat va ser només la segona. Aquestes dades ja el va fer entrar entre els quinze festivals amb més assistents de la península. Enguany el Medusa Sunbeach Festival podria doblar el número de meduses que s’acosten a Cullera a gaudir de la millor música electrònica i rock i pop independent. Això situaria el festival valencià al nivell de grans com el FIB o el Sónar.

MEDUSA SUNBEACH FESTIVAL: UN REPTE CONTINU

El dubte que ens assalta és si el festival podrà enguany superar la posada en escena de la seua primera edició i sorprendre amb els confirmats quan a estes altures la majoria de festivals d’estiu ja estan anunciant els seus artistes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €