Las Naves presenta Èxit (abans de les eleccions)

Èxit (abans d'eleccions), Las Naves

El 23 i 24 de gener a LN3 Espai Mutant de Las Naves Teatreencompanyia presenta “Èxit (abans de les eleccions)” dirigit per Xavier Puchades.

Al 1969 va nàixer Vero i deu anys després, Pau. D’alguna manera, les dues estaven als límits temporals del que una sociologia, amb gust a xiclet de maduixa, va definir com a Generació X. Però tot això no ens importa ara. El cas és que, desprès de quinze anys sense veure’s, les dues coincideixen per casualitat el 23 de maig de 2015 en un mateix treball precari. Què han de fer? No ho saben. Com tampoc volen saber res l’una de l’altra; per algun motiu desconegut estan enfrontades. Vero s’ha estat formant amb l’exigència pròpia que el mercat laboral reclama a qualsevol dona; potser, s’ha estat formant massa i tot. Pau va abandonar la universitat als vint anys, convençuda en la possibilitat de canviar el món. El que més ens genera confusió és com és possible que dues dones que van escollir opcions vitals tan diferents hagen acabat en la mateixa fossa laboral. D’això, segurament, parlarem més tard… Com també de la utilitat en un món on preval la inutilitat, de la importància de les eleccions… personals i, també, d’una pilota de platja.

Aquesta producció mostra un tema de total actualitat, la precarietat laboral en la qual es troben immerses les protagonistes. Reserva la teua butaca i no te la perdes. Ens veiem a Las Naves!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €