Meteor avança el 1r single “Gravetat” amb un videoclip

Meteor acaba de publicar ‘Gravetat’, single avançament del disc Enllà la llum que llançaran el proper 16 de febrer. La banda arriba amb el ritme frenètic d’un tema que ens recorda inequívocament els Foo Fighters, però amb una tornada d’allò més ballable i coretjable. Meteor han moldejat el seu so des de la publicació del seu anterior disc, el debut Allò que som (2014). No amaguen les seues referències entre les que també es troben Incubus o Radiohead, així com bandes més recents com Biffy Clyro o Royal Blood.

Meteor GravetatLa cançó ve acompanyada d’una suggerent peça audiovisual dirigida per Pau Berga i produïda per Tresdeu Media, artífexs també dels últims clips de Smoking Souls, Mai Mai, Los Chikos del Maíz i Aspencat. El videoclip està protagonitzat per l’actriu Mar Sanjuan i per l’actor Alberto Escartí. La localització escollida ha estat la cala i la pinada que hi ha a La Llobella (Benissa), un dels pocs paratges pràcticament verges que encara conserva La Marina Alta.

Però el videoclip no és la única novetat que presenta la banda. És també la última aposta de la promotora musical Metrònom, artífex de les gires de bandes com Tardor o Pau Alabajos, amb la que treballaran el booking i la contractació aquesta temporada. Meteor encaren aquest 2016 amb molt d’optimisme. «Teníem moltes ganes de començar a traure a la llum el nou material. Estem desitjant estrenar el disc i encetar la gira amb la que presentarem Enllà la llum». El nou treball del quartet ha estat parcialment finançat gràcies als seus seguidors, que han col·laborat econòmicament mitjançant un projecte de crowdfunding a la plataforma Verkami.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €