Sílvia Perez Cruz actuarà al Palau de les Arts!

Sílvia Perez Cruz València

La cantant Sílvia Pérez Cruz presentarà el pròxim 5 de març en el Auditori del Palau dels Arts de València l’espectacle ‘Entre cordes’. Es tracta d’una nova aventura sonora en la qual la cantant empordanesa interpretarà, acompanyada per un quintet de cordes, un repertori de cançons ibèriques i llatinoamericanes, combinades amb temes propis que han sigut arreglats per a l’ocasió per Javier Galiana de la Rosa i Joan Antoni Pich.

Després de la memorable actuació del passat mes de juny en el Teatre Olympia que va aconseguir el ple absolut de la sala, Sílvia Pérez Cruz torna ara a València amb un projecte que va ser encarregat per l’Auditori Nacional de Madrid i que només es representarà en algunes ciutats espanyoles i europees, per la qual cosa és una ocasió única i irrepetible d’escoltar a aquesta extraordinària intèrpret en un registre insòlit.

Sílvia Pérez Cruz és una de les veus més singulars i emotives que han aparegut en els últims temps. Va créixer entre cançons populars i es va educar en el clàssic i el jazz. Contagiada pel flamenc a través d’una connexió que sembla sobrenatural, canta d’una forma que només és seua i fa estremir. Es tracta d’una veu que “ve de sempre, de molt endins, de l’estómac. I ve d’un paisatge, de l’Empordà profund, i també del mediterrani”, com ella mateixa declara.

Recentment ha participat en la composició i enregistrament de la banda sonora de ‘Cerca de tu casa’, d’Eduard Cortés, una pel·lícula sobre els desnonaments que a més ha protagonitzat i que s’estrenarà molt pròximament.

En l’espectacle comptarà amb els violins: Marta Cardona i Carlos Monfort; viola: Josep Bracero; violoncel: Joan Antoni Pich; contrabaix: Miquel Angel Be. Reserva la teu aentrada per a ‘Entre cordes’ per al dissabte 5 de Març a les 21h!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €