Les 9 propostes del Teatre el Musical per a 2016

Teatre el Musical Valencia Cabanyal

La programació del primer trimestre de 2016 al Teatre El Musical consolidarà la seua aposta per una oferta d’arts escèniques de gran qualitat i molt variada, que portarà al Cabanyal-Canyamelar grans noms de la música, el teatre i la dansa contemporània. I també apostes d’avantguarda, companyies valencianes i produccions de prestigi, obres premiades internacionalment i el festival Cabanyal Íntim. Una programació en què la qualitat artística dels espectacles és el denominador comú i que manté els preus populars: entre 6 i 12 euros per entrada.

Teatre el Musical Valencia CabanyalAlberto San Juan, Luis Bermejo i Willy Toledo protagonitzen El rey, producció de Teatro del barrio que parla de la monarquia amb Juan Carlos I com a personatge principal. De la mà del mestre de l’escena Àlex Rigola arriba el 16 i 17 de gener Marits i Mullers, una ambiciosa versió de la pel·lícula de Woody Allen que ha triomfat a Barcelona. També la crítica barcelonesa i internacional ha reconegut l’avantguardista A house in Asia, obra representada a l’última Biennal de Venècia, que va premiar la companyia Agrupación Señor Serrano amb el Lleó de Plata.

Del 12 al 14 de febrer les companyies valencianes seran protagonistes al Teatre el Musical on es farà una retrospectiva de les 5 edicions del festival Cabanyal Íntim. L’aventura teatral i reivindicativa nascuda al barri en 2011 serà enguany una celebració que farà un homenatge als moments més significatius de la seua trajectòria. Els seus espectacles recorreran la història del festival i tot l’edifici del Musical.

Teatre el Musical Valencia CabanyalUna de les grans companyies de la dansa contemporània, Mal Pelo, porta a València el seu últim espectacle el 27 de febrer: El cinquè hivern és un poema coreogràfic interpretat per Jordi Ramis i María Muñoz, que continua amb la seua línia d’experimentació i col·laboracions artístiques del primer nivell. I al dia següent, 28 de febrer, la companyia valenciana Los que quedan porta a escena Tentativa and guests, un espectacle participatiu que acosta la dansa esta vegada a les persones majors. Un grup de no professionals actuaran com a punt i final d’un taller en què hauran experimentat amb el ball i els seus cossos.

9 propostes del Teatre El Musical

1.- MARITS I MULLERS. De Woody Allen
Teatre
Dissabte 16 de gener i diumenge 17 de gener

2.- TOMATITO. Concert
Flamenc
Dissabte 23 de gener

3.- LA MÁQUINA DE LA SOLEDAD. Oligor y Microscopía
Teatre de xicotet format
Divendres 29, dissabte 30 i diumenge 31 de gener

4.- EL REY. Teatro del barrio
Teatre
Dissabte 6 i diumenge 7 de febrer

5.- CABANYAL ÍNTIM.
Festival
Del divendres 12 al diumenge 14 de febrer

6.- A HOUSE IN ASIA. Agrupación Señor Serrano
Teatre
Dissabte 20 de febrer i diumenge 21 de febrer

7.- EL CINQUÈ HIVERN. Mal Pelo
Dansa
Dissabte 27 de febrer

8.- TENTATIVA & GUESTS. Los que quedan
Dansa
Diumenge 28 de febrer

9.- A MANO. El Patio
Teatre
Dissabte 5 i diumenge 6 de març

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €