L’Ajuntament de València posa el focus en els joves

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València proposa unes jornades de trobada (Jornades Transforma) per facilitar l’autoorganització dels col·lectius joves a l’Edifici Joventut del carrer Campoamor.  A través de les jornades es formalitzarà una assemblea per a l’autogestió dels recursos propis de l’espai: espai de coworking, sales polivalents, aules, saló d’actes… i un pressupost a gestionar col·laborativament. Es tracta d’assajar la coordinació cooperativa per part de projectes i col·lectius de la ciutat, tant de l’espai com d’una programació oberta a totes i tots.

12628640_538253366337525_6883518805162294706_o

Heterotipia és el  grup de professionals, amb experiència en pràctiques comunitàries, que s’encarrega de la iniciativa. Mitjançant diferents metodologies de participació ciutadana abordades de forma multidisciplinària per abordar l’autogestió de l’espai. Les Jornades Transforma comencen aquest cap de setmana, el 20 i 21 de febrer. Podeu aconseguir les vostres entrades mitjançant aquest enllaç de Facebook.

A més, la regidoria de Joventut encapçalada de per Maria Oliver, junt a les universitats de la ciutat posa en marxa el XXIV Fòrum Universitari Joan Lluis Vives, una oportunitat per als joves per descobrir les seues oportunitats d’ocupació. L’objectiu és posar en coneixement del món universitari els grans temes que concorren en la societat d’avui dia, així com ser un marc de reflexió i diàleg dels mateixos, tot sota el prisma de l’humanisme; tractar les noves teories del coneixement, i ajudar a la formació acadèmica i professional dels joves, és la missió que, edició després d’edició, compleix aquest Fòrum Universitari.

banner-1140x294

El Fòrum no té límits i la seua base humanitària fa que tots els grans temes que esdevenen diàriament, siguen nostra preocupació. Per açò, l’Ajuntament de València, per mitjà de la Regidoria de Joventut, seguirà apostant per cercar aquest marc de reflexió i formació per als joves universitaris de la nostra ciutat. El fòrum tindrà lloc del dimarts 23 de febrer fins al dimecres 9 de març.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €