De festival al Sàhara amb Lilit i Dionis

Hui entrevistem als mariners de Lilit i dionis. Un dels grups més irreverents del panorama musical valencià. Músiques del món, missatge i molt d’humor. Preparen noves coses per a aquesta primavera i els preguntem -entre altres- sobre el viatge que faran per tocar en un festival al Sàhara.

img_1775.jpg – Lilit i Dionis se’n van al Sahara! Conteu-nos com ha sigut això? Amb qui toqueu?

Sí, Lilit i Dionís anem al Sàhara, en concret actuem a la quarta edició del Festival Internacional de Merzouga de Musiques del Món (FIM) que se celebra als peus de l’Ergio Chebbi, el desert amb les dunes més altes del Marroc.
El festival s’orienta cap a una programació musical internacional amb una mostra de la riquesa de Marroc, i en aquesta edició actúen músics de molts llocs: Irlanda, Escòcia, França, Senegal, Costa d’Ivori, Mali, Anglaterra, Itàlia o el Congo.

Des de que vam rebre la noticia, la vivim com una gran experiència a nivell musical, personal i també un premi al nostre treball i ens sentim orgullosos de representar a la música valenciana a un festival internacional.

– Hem vist que heu organitzat un autobus que ix de València per anar al Festival, expliqueu-nos!

Clar això és un alicient afegit, i com ja hem fet altres vegades, qui vulga pot comprtir amb nosaltres el viatge. En aquest cas de València a Marroc.

Eixirem el 5 d’abril de València i tornem l’11 d’abril, el viatge costa 490 € i inclou el transport, mitja pensió en hotel, entrada al festival i activitats com visita a Fes, excursions amb camell i 4X4.

Qui vulga encara pot vindre, contactant amb nosaltres pel Facebook, al email lilitidionis@gmail.com o telefonant al 690882121.

Estarem encantats de que ens acompanyeu. Quants més serem més riurem!

– I per últim… visitant el vostre Facebook hem descobert el hashtag #ElTempsDelsPobles junt a una foto de making off d’alguna cosa que esteu preparant, ens podeu avançar alguna cosa? Single? Nou disc?

Efectivament estem tramant alguna cosa… el nostre tercer disc que s’anomenarà “El temps dels pobles”, en aquest hem posat tota la nostra il·lusió, energia i creativitat, celebrarem els 10 anys de la banda i esperem dur per molts racons la nostra música i el nostre missatge.

– Quines dates teniu més? Hem vist que comeneu la gira el 3 d’Abril a Gata!

A banda del 8 d’abril a Merzouga la gira la comencem el diumege 3 d’abril de Gata acompanyats de Mire Vives i Borja Penalba, el 23 d’abril estarem al Sanet&Roll amb Disidencia, Meteor i HomoNoSapiens i en abril també actuarem a València.​

Després, el 7 de maig presentem el disc al Rockodrom de Pedreguer i també actuarem a Pego. I per suposat estem tancant dates, ja tenim la presentació a Castelló, concerts a la Safor…

No patiu que hi haurà Lilit i Dionís per a totes!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €