Se’ns fa de dia, nou videoclip de Vadebo

vadebo se'ns fa de dia videoclip

Ja està online des del canal de Maldito Records el nou videoclip de Vadebo. Es tracta de “Se’ns fa de dia“, el primer avançament del grup de la capital del Túria. Ens mostren uns Vadebo que fan de flautista d’Hamelín en una oficina on el cap està preocupat per la productivitat dels seus treballadors. Després de totes les visites que reben acaba pareixent-se a una escena del Llop de WallStreet.

Vadebo amb aquest nou disc es proposen consolidar-se en l’escena valenciana del rock i el mestissatge. Aquest any amb molts concerts tancats esperen repetir l’èxit de públic de l’any passat.

A continuació vos deixem amb el videoclip “Se’ns fa de dia“, una producció de Tresdeu Media. Productora que acaba de guanyar un Premi Enderrock amb “Música naix de la ràbia” d’Aspencat a millor videoclip de l’any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €