Un Domingo Cualquiera, se n’anem de curtmetratge

Un Domingo Cualquiera

Hui parlem del nou curt del pegolí Sergi Miralles, on el fotògraf Xepo WS ha estat fent aquestes fotos que ens envia. “Un domingo cualquiera“, així l’han anomenat, ens sitúa enmig d’un menjar familiar de diumenge on el descobriment de la caixa d’un predictor fa esclatar el què semblava un tranquil dinar familiar.

Un Domingo CualquieraRicardo, el pare, fa d’inquisidor entossudit en saber a qui pertany el test. La primera sospitosa de la llista es Carol, l’adolescent rebel, a la qui no li senta gens bé l’acusació. Al seu rescat ix Laura, la germana major, pero només el fet de que poguera ser seu obri un cisma entre ella i Gonzalo, el seu nuvi. Només queda Nacho, el fill, pero fa una confesió que l’elimina de la llista.

La discussió, lluny de tenir com a desenllaç el predictible enfonsament familiar, servirà com a catarsi i traurà a relluir el veritablement important en una família, deixant enrere les mentides, retrets i falsedats.

Sergi afirma que “Un Domingo Cualquiera” ha servit d’excusa per asseure a la taula a grans noms del panorama artístic valencià”. Així Pep Cortés, Álvaro Báguena, Pilar Almeria, Rebeca Valls, Jordi Ballester, Ciro Maró i Paula Braguinsky s’han convertit en els membres d’aquesta família. I l’Hort Montesinos de Picanya ha servit d’escenari per al desenvolupament d’aquesta història.

Un Domingo Cualquiera

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €