Torna Electrosplash Vinaròs el 1r cap de setmana de Juliol

Electrosplash 2016 VinaròsElectroSplash Vinaròs torna a la càrrega destapant un segon avanç variat i de qualitat. Aquesta vegada són 8 nous artistes els confirmats per a pujar-se als escenaris del festival més fresc a la vora del mediterrani durant els pròxims 8, 9 i 10 de juliol en la platja de Fora Forat de Vinaròs.

Seguint amb la novetat del deixant indietrónica que allotjarà el festival en un dels seus escenaris, el primer nom en aquest nou elenc artístic és el de We Are Standard. Els biscains tornen al País Valencià per a brindar als Splashers la seua fusió sonora entre el rock, el funk o el indie. Als que acompanyaran Helena Hauff, cap visible de les nits ‘Birds’ i ‘Other Instruments’ en la seua Hamburg natal. Pur so acid techno, amb reminiscències de Chicago, electro i darkwave.

A més, des de l’emblemàtica cabina de Razzmatazz ens arribarà el barceloní Alex Ferrer aka Playless que al costat de Balde i el seu BLD Live, Gato, Sutja Gutiérrez o Karate Dancers Live tanquen una nova tanda de confirmacions per a aquesta nova edició de ElectroSplash Vinaròs que juntament amb les ja anunciades anteriorment Âme, Dorian, Fort Romeau, Tama Summe, Hunee o DJ Coco entre uns altres prometen marcar un abans i un després en la història del nostre festival.

Artistes que es sumen als ja confirmats Bearoid, Benedikt Frey, Boris Carloff, Daniel Kyo, Fred P, Polock, The Suicide of Western Culture o Tornado Wallace.

Els abonaments de tres dies ja estan disponibles a un preu reduït i limitat de 29 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €