La música combativa se cita el cap de setmana a Godella

Aquest cap de setmana a Godella se celebra el festival Music4Freedom. Es tracta d’un festival que va mes allà de la música i que reivindica les lluites socials. Enguany han cregut important visibilitzar el drama dels refugiats sirians que arriben a les fronteres d’Europa i que reiteradament són expulsats, repudiats i massacrats per organismes institucionals.

En l’edició 2K16 del Music4Freedom actuaran: Divendres 14 Ojo de Buen Cubero, Bacora, Los Whistles i Inèrcia; Dissabte 15 estaran Pirat’s Sound Sistema, Los de Marras, La Trocamba Matanusca, Novus Ordo, Mafalda i com a plat fort KOP.

El cartell ha estat obra de l’il·lustrador Santi Mesrine (component de la banda Dûrga, de la qual fa temps parlàvem ací). Podeu aconseguir entrades anticipades a Ticketbell o a Benimaclet a Macondo i el CSB Terra per 10€.

music4freedom godella

 

Foto portada: Alex Belza (extreta del Facebook del grup KOP).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €