The Cat Empire presenten disc amb gira al nostre país

The Cat Empire Barcelona València

La gira de The Cat Empire per l’estat espanyol que presenta el seu últim album “The Rising Sun“, passarà per les ciutats de València, Barcelona, entre altres el proper novembre.

El primer tast de l’àlbum va ser el single “Bulls“, una cançó energètica que representa una estampida o un huracà mental, una festa musical i una gran bandera vermella. Ens transmiteix que, encara que tots tenim ombres, hem d’acabar de jutjar tant front a qualsevol situació.

El videoclip d’aquest single, que van avançar el 17 de febrer, reflexa aquest sentiment de vitalitat i força, i està gravat a la granja familiar del cantant del grup, Felix Riebl.

Pel que fa a la resta de cançons del disc, que vam poder començar a gaudir des del març, es pot dir que fan vibrar com sempre, amb les seves lletres encriptades i desenfadades. Les seves influències són llatines, d’Etiòpia, de la cúmbia, l’electrònica tropical, el funk, el reggae o inclús del jazz.

És a dir, The Cat Empire ens torna a fascinar amb un altre àlbum en la seva línia, impregnat de música d’orígens multiculturals, que ens fa oblidar que la banda ve de Austràlia i ens fa pensar que la seva música està feta amb fragments màgics de tot el món.

Estem esperant poder gaudir del seus directes a les nostres ciutats, dels seus concerts que són carnavals d’energia. Compra la teua entrada per al concert de Barcelona ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €