Notícies

Ànima blanca és el nou avançament del Diluvi

Redacció | 24 gener 2017

Poc a poc El Diluvi va desvetllant-nos algunes de les textures del que serà el seu nou disc “Ànima“. En aquesta ocasió ens avancen Ànima blanca, “una cançó per escoltar tranquil·lament i gaudir-la allà on ens sentim més a gust, al sofà, al llit o al bany per així transportar-nos a l’imaginari tan especial que hem creat per a l’ocasió“, en paraules d’Andreu, baixista de la formació.

El videoclip d’Ànima blanca aquesta vegada ha estat encarregat a Ubefe. L’il·lustrador anima els seus dibuixos amb la música del Diluvi que compta també amb la col·laboració de David Rosell (Brams). El pròxim 20 de febrer podeu escoltar ja tot el disc i en la Tresdeu, com sempre, sereu els primers en escoltar-lo.

Lletra Ànima blanca

Ja fa temps que navegue
en un vaixell sense rems.
Ja fa temps que somie
amb els teus ulls absents

Ja fa temps que t’espere
Sota el cel somnolent,
on la rosada em recorda
que no estàs present

Quan et tenia, jo no sabia
el que em doldria si no et tingués;
quan te n’anares aquella nit clara
es va detindre el meu pensament

Navega amb les ones, Ànima Blanca,
vola amb el vent, per sempre innocent;
allarga la mà i toca els estels,
que jo estic mirant-los i et tinc present

El meu nom ja no és meu
si no surt dels teus llavis;
el meu cor ja no viu
si no batega amb el teu

El meu futur ja no és
si no tinc el teu present;
la meua pell no respira
si no sent la teua pell

No vaig poder ni dir que et volia,
el temps va córrer mes que el sentiment.
El meu cos encara et sentia
i es va detindre el meu pensament

Navega amb les ones, Ànima Blanca,
vola amb el vent, per sempre innocent;
allarga la mà i toca els estels,
que jo estic mirant-los i et tinc present

Navega amb les ones, Ànima Blanca,
vola amb el vent, per sempre innocent;
allarga la mà i toca els estels,
que jo estic mirant-los i et tinc present

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.