La diada del 25 d’abril comptarà amb Smoking Souls, El Diluvi o el Club Super 3

La tradicional diada del 25 d’abril es celebrarà el dissabte 29 d’abril a València, i serà una jornada amb 3 actes convocats amb el lema conjunt de “6 anys sense senyal. Volem TV3, IB3 i ràdio i televisió valencianes.”

Enguany ACPV vol dedicar enguany la diada a recordar que fa 6 anys que el País Valencià està “sense senyal”, lema que es va popularitzar arran de la prohibició de TV3 i Catalunya Ràdio pels governs de Camps i Fabra, i que ens recorda que, 6 anys més tard, encara no s’ha posat fi a aquella censura. A més, el posterior tancament de RTVV (malgrat l’unànim rebuig de la societat valenciana) i el fet que tampoc no rebem IB3, significa que els valencians, tot i el canvi polític que es va produir aviat farà 2 anys, no tenim accés a cap televisió o ràdio en la nostra llengua (més enllà de les poques però molt importants ràdios locals que emeten en valencià).

La jornada del 29 d’abril constarà d’una triple convocatòria pensada per a públics diferents, i per tant inclusiva i que té la voluntat de sumar: Pel matí als Jardí de Vivers, Festa amb el Club Super3, que per primera vegada visitarà València. Actuació musical d’IB3, personatges de l’antiga televisió valenciana, actuacions i tallers. A la vesprada des de Sant Agustí la manifestació recorrerà el centre de València a partir de les 18.30h. I a la vesprada-nit altra vegada al Jardí de Vivers, Festa-Concert, organitzada conjuntament per Joves d’ACPV i BEA (Bloc d’Estudiants Agermanats) amb Sva-ters, Smoking Souls, Ebri Knight i El Diluvi. Podreu trobar més informació a la pàgina web que han preparat per a l’ocasió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €