Es busquen figurants per a una pel·lícula que s’està rodant a Sueca

Es busquen figurants per a una pel·lícula que es rodarà a Sueca

Sueca es convertirà en plató de cinema d’ací a unes setmanes. L’equip de la pel·lícula El Desentierro ha escollit diferents localitzacions de la localitat de la capital de la Ribera Baixa. Per a gravar diferents escenes necessiten figurants  de pràcticament totes les edats, dels 18 als 70 anys. Els membres de l’equip asseguren que “no es necessita experiència prèvia, només entusiasme i disponibilitat el dia de la gravació”. Aquest thriller d’investigació serà l’òpera prima del director valencià Natxo Ruipérez.

Requisits per a figurants

L’equip de la pel·lícula busca figurants d’entre 18 a 70 anys amb ganes de participar en el rodatge. Asseguren que “no és necessari tindre experiència prèvia, només entusiasme i disponibilitat el dia de la gravació”. Els i les interessades poden apuntar-se el divendres 6 d’octubre de 16 h a 22 h en un càsting que es farà al Casal Jove de Sueca.

Atractiu repartiment

El repartiment compta amb Leonardo Sbaraglia i Jan Cornet com a actors més destacats. Però a més, també està integrat per Michel Noher, Fernando Guillén Cuervo, Luis Bermejo, Juan Gea, Raúl Prieto i Ana Torrent. El Desentierro és una producció d’El Desentierro AIE i compta amb la coproducció de la catalana Abordar i l’argentina Aleph Media, la participació de TVE i les ajudes del ICAA i CulturArts. Filmax distribuirà el film a Espanya i a altres països.

Rodatge en marxa a Sueca

El rodatge va començar la segona setmana de setembre, aprofitant els dies previs a la sega de l’arròs, amb la marjal daurada de Sueca com a escenari. És la primera pel·lícula que es rodarà íntegrament a València amb un equip tècnic gairebé al 100% valencià. El Desentierro estarà ambientada en l’època actual i en els temps de declivi de la ‘Ruta del Bakalao’, a mitjans dels anys 90.

Es busquen figurants per a una pel·lícula que es rodarà a Sueca

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €