Consulta els horaris de tots els grups que actuaran al Festardor

Ja s'han publicat els horaris del Festardor 2018

Non Servium, Boikot, Narco, Riot Propaganda, Gatillazo, Desakato, Def Con Dos, Los de Marras, El Último Ke Zierre, KOP, Rat-Zinger, Ebri Knight, Gritando En Silencio, Poncho K, Sons of Aguirre, Iratxo, Dakidarria, Vadebo, Pirat’s Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, Atupa, El Niño de la Hipoteca i Ferran Exceso, Sva-Ters, La Desbandada, El Tio de la Careta, Pau Alabajos, Gatibu, Andreu Valor, Pupil·les, Tesa, Malonda, Subversa, Voltor i Deseriesón són els artistes confirmats per a la 5a edició del Festardor. El festival de rock se celebrarà els pròxims 12, 13 i 14 d’octubre a Bétera (Camp de Túria).

Aquesta nova ubicació està situada més concretament en el polígon industrial de Bétera, pròxima a la zona urbana. El Festardor disposarà de 2 grans escenaris i comptarà també amb una àmplia zona d’acampada gratuïta al costat del recinte de concerts. A més, la zona de concerts i acampada estarà comunicada amb la localitat amb un servei de llançadora d’autobusos de manera continuada. Així mateix, s’ha de destacar que Béterà està unida per la línia 1 del metro amb València i moltes altres localitats de l’àrea metropolitana.

En aquesta 5a edició el Festardor ha organitzat multitud d’activitats culturals paral·leles com xarrades, monòlegs o concerts acústics que aniran confirmant-se. Les entrades anticipades encara estan a la venda a la web del festival.

Foto de portada: Alex Belza

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €