Ricardo Jordán estrena nou cabaret sobre Canal 9

The Nou Cabaret és el nou espectacle de Ricardo Jordán

El pròxim divendres, 27 d’octubre, s’estrenarà al Casino Cirsa Valencia un nou cabaret que girarà entorn de Canal 9. El director segur que és conegut per molts. Ricardo Jordán recupera amb The Nou Cabaret el seu paper de Xoni, que interpretava en la segona etapa de A la Babalà. En el següent vídeo teniu una bona mostra del que feia Jordán al programa infantil de la Televisió Valenciana.

En el següent vídeo teniu una bona mostra del que feia Ricardo Jordán al programa infantil.

Però aquest espectacle no solament recordarà a Babalà. Alguns programes com Tómbola, Amor a Primera Vista, Parle Vosté Calle Vosté o Minut a Minut, també estaran representats. Els espectadors podran gaudir d’un show en el qual aniran apareixent personatges de l’antiga televisió valenciana. Alguns desitjables i altres segur que no tant. L’obra es representarà també el 24 de novembre i 26 de gener.

Concurs de records sobre Canal 9 a ‘The Nou Cabaret’

El format de The Nou Cabaret serà molt versàtil. El seu creador l’ha catalogat com a dinner show. Açò és, que mentre els espectadors sopen, al seu voltant s’aniran realitzant jocs, concursos i altres dinàmiques. A banda d’això, serà part essencial de l’obra la participació del públic. De fet, els promotors asseguren que els comensals podran aconseguir tot tipus de premis segons aconseguisquen recordar moments de Canal 9.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €