El youtuber Tekendo resumirà les gales d’OT amb el seu estil característic

Tekendo participarà en la nova edició d'Operación Triunfo

Televisió Espanyola ha comunicat que el youtuber valencià Tekendo resumirà les gales de la nova edició d’Operación Triunfo. Ho farà seguint l’estil àgil i dinàmic que el caracteritza en els vídeos que penja habitualment al seu canal de Youtube. “Vaig a fer resums divertits, amb memes i xicotets detalls que no es veuen en televisió. Anem a fer una cosa fresca i innovadora”. Tekendo participarà amb un estil marcadament youtuber en un programa de La1 de Televisió Espanyola, fet que sobtarà a més d’un espectador habitual del canal públic espanyol.

Tekendo, un youtuber molt popular

Encara que és de València actualment viu a Barcelona, i es dedica exclusivament a idear, gravar, editar i publicar vídeos de Youtube. El seu canal compta amb més de 300 mil seguidors. Els seus vídeos busquen entretindre amb humor amb molta varietat de temes. Això sí, hi ha diversos aspectes comuns a tots ells. La qualitat és sempre molt alta, tant en el so com en la imatge. El ritme també sol ser bastant accelerat.

Com reformar la teua habitació en un dia

En un dels seus vídeos més destacats Tekendo ensenya com reformar l’habitació en un dia. Acompanyat per Laia Oli, —la també youtuber que sol participar—, presenten la seua habitació com estava abans i graven el procés de compra dels mobles, muntatge i el resultat final. És un dels vídeos que destaquem, però a continuació us exposem alguns més perquè feu un tast més ampli del treball de Tekendo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €