5 foodtrucks valencianes que has de conéixer (segona part)

A la Tresdeu fem una segona selecció de foodtrucks valencianes que heu de conéixer. Fa uns mesos ja vam compartir cinc projectes que de segur s’heu trobat per ahí aquest estiu. Hui fem altra proposta amb menjar variat, però amb un estil foodtruck molt marcat. És a dir, producte de proximitat, de qualitat i ben elaborat.

Arròs i Tartana

A qui no li ve de gust un bon arròs? El xef valencià Rafael Blasco, al comandament del Foodtruck Arròs i Tartana, delecta a tothom amb els seus arrossos de qualitat i tapes de disseny, per no parlar dela seua reconeguda hamburguesa de sèpia. Podeu estar al corrent del recorregut d’aquesta foodtruck a través de la seua pàgina de Facebook.
Arròs i Tartana Foodtruck

La Regional®

La Regional® Food Truck va naixer a València com un nou concepte gastronòmic dins del moviment Food Truck. Situats en una mítica caravana nascuda en els anys 70, rehabilitada i equipada per a cuinar sobre rodes. Ofereixen un menú al voltant de l’entrepà gourmet, combinant receptes innovadores amb un toc regional, usant productes frescos i de la zona. Viatgen a mercats, festivals, fires o qualsevol esdeveniment privat com celebracions, presentacions, inauguracions i tot el que pugues imaginar. A Facebook totes les novetats.

Foodtruck La Regional

The Wonderfood Truck

The Wonderfood Truck és una bonica caravana feta a mà amb fusta reciclada, intentant transmetre des de l’inici del projecte un treball molt artesanal, sostenible, amb afecte i molta cura en tots els detalls. Ofereixen menjar de qualitat, productes propers a l’horta i al productor més local. Volen mirar cap a una cuina respectuosa amb el medi ambient i cap a la salut. Asseguren que els encanten les verdures i sempre innoven amb el menjar vegetarià i vegà. Tenen tota la informació a la seua pàgina web

The Wonder Food Truck és una foodtruck

Mr. Bocata

Aconseguir un equilibri en la combinació dels sabors en diferents aliments. Potenciar el seu sabor i traslladar-lo a un públic més gran. Eixa experiència gourmet ha sigut un propòsit ferm d’un grup d’emprenedors amb experiència en la restauració. D’aquesta primícia i seguint fidelment els valors de l’“Street Food Europeu” s’aconsegueixen crear Mr. Bocata, un Truck Food que fa una proposta gastronòmica molt interessant basada en un producte tan noble com el Bocata. Molta més informació a la seua pàgina.

Foodtruck Mr Bocata

Lujuria Food Truck

Si el que vos agrada és la gastronomia mexicana, Lujuria Food Truck és la vostra. Burritos, nachos,quesadillas, pollinos, emparedados i diferents opcions de creïlles amb deliciosos acompanyaments. Tota la informació al seu Facebook.

Foodtruck Lujuria

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €