Els ‘memes’ d’humor valencià que ho han petat l’últim mes

ValencianMemes triomfa amb els seus memes a Twitter

Via @ValencianMemes

Els valencians i les valencianes estem d’enhorabona perquè des de fa poc més d’un mes ha nascut un nou referent de  l’humor valencià. Es tracta del compte de Twitter @ValencianMemes, que en poc més de 30 dies ja ha aconseguit uns quants milers de seguidors. Els textos i els memes que publica estan escrits en anglés però inclús els menys dotats en aquest idioma ho entendran perfectament. El millor és que ValencianMemes es riu de molts aspectes de la societat valenciana, amb una perspicàcia que està condemnada a tindre èxit.

Els memes de ValencianMemes triomfen a twitter

Via @ValencianMemes

Primeres setmanes intenses de ‘memes’

Des que va publicar el seu primer tuit el 19 d’octubre, ValencianMemes ha tingut molta actualitat de la qual riure’s. El País Valencià ha viscut un moment delicat amb la ultra dreta eixint al carrer, legitimada i encoratjada pel sector polític valencià més ranci i pel Govern de l’Estat. Davant això és important la denúncia, però també és vital l’humor. Algunes de les últimes publicacions estan dedicades al poc de cas mediàtic que s’ha fet de la manifestació pel finançament just del dissabte passat.

I com no, una de les coses més sanes d’aquesta vida és riure’s d’un mateix. Mostra d’això és aquest meme en què es fa humor amb les diferències existents entre els diferents subdialectes del valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €