Recomanacions: Per Nadal, teatre i musical

El Nadal és un bon moment per a acostar-se a veure espectacles d’arts escèniques. Enguany, hi ha moltes propostes, d’entre les quals destaquem un parell. Carles Arberola està preparant, amb un gran equip, l’ambiciós musical “Tic Tac”. Per altra banda, la Companyia Teatre Micalet, presenta l’espectacle “Nadal en casa Els Cupiello”, una comèdia d’Eduardo Filippo, dirigida per Joan Peris.

Comèdia al Teatre El Micalet

Espectacles de teatre per Nadal

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la Nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el seu pessebre, la seua dona Concetta fa el menjar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer de les seues i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

“Nadal en casa Els Cupiello” es podrà veure fins a mitjans de gener al Teatre El Micalet. Obteniu més informació fent clic ací.

“Tic Tac”: una gran producció musical

Foto de l'equip de "Tic Tac", musical per Nadal

“Tic Tac” és un musical sobre la necessitat de la ficció en la nostra vida, d’eixe territori màgic on els nostres somnis es fan realitat i és també el viatge cap a una reconciliació entre un pare i un fill, però també és una comèdia musical sobre com la pintura, la música, el teatre i en definitiva l’art, ens parla de l’ànima de les persones i de com pot arribar a transformar les nostres vides i omplir-les d’esperança.

“Tic Tac” un espectacle musical escrit a sis mans per Carles Alberola, Pascual Alapont i Rodolf Sirera, la música i lletra de les cançons i la direcció musical és de Noelia Pérez i Josep Zapater.

Es podrà veure al Teatre Principal durant tot el Nadal. Podeu consultar dates i preus fent clic ací.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €