El 6é capítol de l’Iboga Summer Festival va enllestint-se

El festival menys mainstream del País Valencià va prenent forma en la seua 6na edició. L’Iboga Summer Festival se celebra com ve sent habitual a la platja de Tavernes de la Valldigna. En aquesta edició de 2018, el festival tindrà lloc els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juliol. Cinc dies on els ritmes Balkan, Swing, Ska, Reggae, Gypsy, Electro-Swing, Ska-Jazz, DnB… faran les delícies dels assistents. A més, el festival també ofereix com cada any, tallers multidisciplinaris, activitats i espais alternatius.

Artistes confirmats

Per a aquesta edició ja s’han confirmat un bon número de bandes, quasi totes internacionals. Per a l’escenari principal tindrem als austríacs Russkaja (ska, polka, gypsy, música tradicional), els italo-britànics Swingrowers (jazz, swing manouche & electro), els francesos Soviet Suprem (balkan, militar-punk, electro, música tradicional francesa), els britànics The Correspondents (electro swing, Drum&Bass, swing-rock, hiphop-swing), els italians BandAdriatica (worldmusic, brass, balkan, north african), els britànics The Bomo Swing (reggae, balkan, dance swing) i els toledans Balkan Bomba (balkan, ska). Podeu tafanejar més sobre els grups i escoltar la seua música a la web del festival. Cal recalcar que encara queden molts grups per conèixer i emplenar els cinc dies de festival.

També s’han confirmat alguns DJs que participaran a la “Gran Carpa de Circo”. Es tracta de Jay&Bass, Ángel Plur, Fer Xplosion i Ángel Rockswing, que punxaran les seues sessions amb els ritmes habituals del festival. Pel que fa a l’enfoc cultural, la primera proposta de l’Iboga per a enguany, és un taller d’astronomia i fotografia nocturna de llarga exposició.

Actualment, i fins el 8 de febrer, podreu adquirir els abonaments per un preu de 34 euros (46 amb acampada).

I si es trobeu a Madrid, hui divendres 19 de gener teniu l’oportunitat d’acudir a la Iboga Party Madrid, a partir de les 22:00 fins que el cos aguante! A l’esdeveniment de Facebook trobareu tota la informació.

Iboga Summer

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €