Cartell de luxe per al Gazpatxo 2018

GazpatxoJa pel mes d’octubre us avançàvem en exclusiva la inclusió de Green Valley al Gazpatxo Rock d’Aiora. La banda d’Ander Valverde se sumava així a tres grups de renom com són NarcoJosetxu Piperrak i Sons of Aguirre.

Ara podem contemplar més d’una desena de bandes amb les confirmacions de El Drogas, Boikot, Kaotiko, Trashtucada, Funkiwis, Prozak Soup i Huntza. A més, la xaranga Siempre posarà la música durant la gazpatxà popular i animarà les hores prèvies dels concerts. Per la seua banda, el DJ set Akelarre Sound Systers impedirà que ningú descanse amb les seues sessions entre concerts. Com és de costum, hi haurà zona d’acampada gratuïta i preus populars en barra. Però abans de tot,  tens la nit abans la Festa de Benvinguda a la “Nave”, situada al carrer Somadilla d’Aiora.

Venda de entrades del XIII Gazpatxo

Pots fer-te amb la teua entrada de mode online a la web del festival. Per a aconseguir-la físicament ves a qualsevol oficina de Correus. O també, si et ve millor, a Aiora (La Clave, Pub Brujas, Morgan´s), Almansa (Pasión X La Música), València (Harmony, Murta, Macondo), Alacant (MarearockBar, Macondo), Madrid (Potencial Hardcore), Albacete (Librería Circus) i Requena (El Perro Verde). Dona’t pressa perquè encara que queda més d’un mes, l’aforament és limitat.

Si vols anar obrint boca, escolta la llista de reproducció oficial del festival que té a l’Spotify.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €