T’agradaria jugar al Clash Royale… per al València CF?

El València CF eSports està buscant jugadors i staff per al seu equip de Clash Royale. Fa uns mesos varem anunciar aquesta nova etapa de la secció de videojocs del València CF i ja té en nòmina uns quants jugadors profesionals. L’equip està format per , amb els quals asseguren que van a per totes en la Superliga Orange CR. Si vols sumar-te a l’equip sols has d’emplenar aquest formulari i esperar que sigues un dels escollits.

El València CF eSports inicia una aventura a Clash Royale

Què és el Clash Royale

Clash Royale és el videojoc de mòbil i tablet més jugat del moment. Amb més de 100 milions de jugadors i 6 premis BAFTA és considerat una de les revolucions en els eSports. En aquest videojoc, dos jugadors s’enfronten en un camp de batalla on han de defensar les seues tres torres mentre intenten destruir les de l’enemic. Per a això, invoquen cavallers, criatures i encanteris col·locant-los en la posició idònia per poder treure el màxim partit.

Ací pots veure el directe d’una de les últimes partides de l’equip. Concretament la final de la BeProLeague que els va enfrontar als AE Native.

Del mateix mode, el Valencia eSports també busca jugadors per al League of Legends i tenen equips formats per altres videojocs com el Pro Evolution Soccer 18, HearthStone, Summoner’s War i el Virtual Football Organization (VFO).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €