Tot a punt per al F*ck Cnsrshp de Villena

En poc més de dues setmanes tenim la segona edició d’un dels festivals més matiners de l’any, el F*ck Cnsrshp Fest. El rock i el punk es donen la mà a la plaça de bous coberta de Villena (Alt Vinalopó) per deixar sords als 5.000 assistents que s’espera que hi arriben.

El pròxim dissabte 27 de gener a les 14:00 hores obriran les portes de la plaça i es donarà pas a 13 hores de música. Un cartell que conté 9 grups sobradament coneguts al panorama estatal i que gaudeixen d’una excel·lent reputació. Es tracta d’un festival que reuneix públic de tot arreu per diversos motius: bandes mítiques al cartell, recinte cobert, una de les primeres grans cites musicals de l’any (si no la primera), situació geogràfica de Villena i un preu més que raonable.

Els valencians Los de Marras seran els encarregats de trencar el gel amb la seua inesgotable música i actitud. Els assistents també podran veure de nou el prolífic punk-rock dels castellonencs El Último ke Zierre. Per la seua banda, la veterana banda Maniática, amb el villener Javi Chispes al capdavant, posaran el colofó al festival. Entremig bandes com Josetxu Piperrak & The Riber Rock Band, Desakato, Narco, Segis, Boikot i Lendakaris Muertos. Sobradament reconegudes i que garanteixen un incomparable espectacle. Podeu fer-se una idea amb un xicotet vídeo de l’edició passada.

Podeu aconseguir la vostra entrada de mode online  25 € o als següents llocs físics: Pub Tributo d’Alacant, Gabriel Peluquero d’Almansa, Compás Musical d’Elx, Sonorama Musical d’Elda/Petrer, Musical Europa d’Ibi, Discos Tráfico de Múrcia, Harmony de València i Espacio Joven de Villena. A la taquilla el preu serà de 30 € però aneu amb compte perquè l’aforament està limitat a 5.000 persones. També s’estan organitzant autobusos des de diverses localitats, trobaràs tota la informació al perfil de Facebook del festival.

Protesta contra la censura

El festival de Villena beu irremeiablement del seu antecessor, el Parental Advisory que a la seua vegada va nàixer com a contrapunt a la desaparició del Aúpa Lumbreiras. L’esperit del festival és la protesta contra la censura. «La protesta és un arma, és la millor defensa, també denunciem cantant i tocant… ací és on fa mal que s’expressen les veritats…». És per açò que el festival s’ha “apropiat” com a himne la cançó de Boikot “Stop Censura”.

Foto de portada: Teching

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €