Torna la neu a les Comarques Centrals

Tot va començar al migdia d’ahir dijous, quan el portal meteorològic Avamet Predicció avisava d’un canvi radical de la situació. La neu a les Comarques Centrals va a ser protagonista durant tot el cap de setmana.

A partir de mitjanit ja apareixien les primeres informacions sobre nevades per damunt dels 650 metres sobre el nivell de la mar. Pobles, sobretot del nord de l’interior d’Alacant com Agres, Banyeres de Mariola, Benimassot, Torre de les Maçanes… han sofert les nevades més fortes durant la matinada.

Ha sigut al voltant de les 10:00 del matí quan la cota de neu ha baixat fins els 400 m i la neu ha quallat a localitats com Agres, Banyeres, Bocairent, Fageca, Laguar, Ibi, Beniaia, Alcalà, Tollos, Benimassot, Penàguila… entre moltes altres. També nevava a Alfafara, Agullent, Benissili, Planes, Benillup, Catamarruch, Alcoi, Cocentaina, Muro, Atzeneta d’Albaida, Fontanars dels Alforins, Gorga, Onil, Benimaurell, Famorca… Al Comtat, la Safor i la Marina Alta ha començat també a quallar amb facilitat perquè la cota de neu ha baixat en picat. A continuació vos deixem un recull de fotografies i vídeos.

VINGA, QUE JA NEVA!!! MONEEEE!!! A LA MIERDA EL COLE! #neu #nieve #snow #alcoi

A post shared by Demian (@demian_wanb) on

Neu en la safor ❄ #villalonga #safor #neu #nieve #snow

A post shared by Jaume RH (@jarahu87) on

Però no sempre neva a gust de tots. A la localitat de Bocairent aquesta nevada no sabem com caurà de simpàtica, ja que hui comencen les festes de Moros i Cristians.

I per favor, cabet! Tingau molta precaució amb el cotxe si aneu a veure la neu no vos passe com aquest cotxe.

Recull d’imatges vostres

Envia’ns les teues publicacions, imatges i vídeos a joan@tresdeu.com o etiqueta Tresdeu en la publicació que faces als teus perfils socials.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €