L’última hora dels festivals al País Valencià [Vol. 2]

Ja han volat del calendari els festivals més matiners, i encara no ha arrancat de veres la temporada festivalera. Maig serà ja un més amb bona oferta, per anar agafant forces. Com sempre juny, juliol i agost s’emporten la grossa. A continuació vos fem un ràpid repàs de les últimes novetats d’alguns dels festivals més importants que tindrem a les nostres terres.

MontgoRock

  • Ubicació: Xàbia (Marina Alta)
  • Dies: 11 i 12 de maig

6a edició edició del festival que compta amb la monumental presència del Montgó al fons. Enguany amb un cartell al qual destaca la promoció del talent musical valencià i de bandes amb presència femenina. A més, el festival té un perfil d’acció social i col·labora aportant part de la recaptació amb les entrades a l’Associació de Trastorn Autista de Xàbia.  Com no podia ser d’altra manera recomanem l’actuació de La Raíz, immersos en la seua gira d’acomiadament. Si voleu vindre al MontgoRock estigueu alerta perquè sortejarem 5 abonaments al nostre Instagram.

Elche Live Music Festival

  • Ubicació: Elx (Baix Vinalopó)
  • Dies: 20 d’abril i 12 de maig

Amb un format poc habitual de dos dies separats per quasi un mes, tenim l’Elche Live Music Festival. Aquest festival indie-pop, en un principi s’anava a realitzar en un sol dia, el 7 d’abril però per causes meteorològiques es va haver de posposar. Així que tenint en compte la disponibilitat dels grups, han aconseguit confirmar aquests dos dies respectant el cartell i, a més, afegint a Varry Brava.

EMDIV Music Festival

  • Ubicació: Elda (Vinalopó Mitjà)
  • Dies: 30 de juny

A la localitat d’Elda se celebra l’EMDIV en la seua setena edició. Indie, pop, rock i electrònica es donen la mà al camp de futbol de la ciutat eldenca. El cartell ja està completament confirmat i destaca la presència de bandes referents als principals festivals indie com son Lori Meyers i Viva Suecia.

Pirata Rock

  • Ubicació: Gandia (Safor)
  • Dies: 19-21 de juliol

L’organització del Pirata Rock s’autodefineix com «festival de música rock, rap, mestissatge i fusió». Vegeu al cartell com hi ha artistes per a donar i vendre, seria impossible destacar sols un. A més la setmana que ve acabaran de confirmar la resta d’artistes i tancaran el cartell. Com resa el lema del festival: la vida pirata, la vida millor!

Medusa Sunbeach Festival

  • Ubicació: Cullera (Ribera Baixa)
  • Dies: 8-13 d’agost

El Medusa Festival descarrega a la platja de Cullera la seua cinquena edició basada una temàtica anomenada “Invaders”. Diferents estils de música electrònica (EDM, hardcore, techno, remember…) donaran cabuda a un espectacular escenari i equip de so. Els escenaris són dissenyats cada any per artistes fallers experimentats donant com a resultat impactant i originals posades en escena. El cartell d’enguany està encapçalat per Alesso, Carl Cox, David Guetta, deadmau5 i marshmello.

Poma Rock

  • Ubicació: Agres (Comtat)
  • Dies: 14 d’agost

La menuda localitat enclavada en la serra de Mariola acull la 6a edició d’aquest festival d’un sol dia. Gestionant i dut avant sense cap ànim de lucre, simplement proporcionar una nit de bon rock i diversió. Durant aquest mes d’abril han confirmat als Smoking Souls, XpresidenteX, Juantxo Skalari, Pupil·les i Narco. Els sevillans han sigut l’últim grup confirmat, un gran cap de cartell que mai decepciona.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €