5 lletres de cançons sobre sexe que pugen la temperatura [Vol.2]

Teníem ganes d’emprendre la segona part d’aquesta recopilació. Cançons de solistes i grups valencians que canten al sexe, a l’instint primari, al pecat de la carn. Són desenes de cançons les que podem trobar sobre aquesta temàtica, tal vegada centenars, però nosaltres hem recopilat 5. Algunes més velles, altres més noves. Però en fi, totes parlen de sexe, sense tabús. Vos fem una breu descripció i després l’escolteu. N’afegiríeu alguna més? S’oblidem alguna? Deixa’ns la teua opinió als comentaris.

Atupa – De pas

Al disc Quasi res porta el diari (Autoeditat, 2016) els Atupa dediquen una cançó a eixes relacions esporàdiques. Una persona que està de pas, coneix a una altra, i s’entreguen a una nit de passió i autèntic amor. Encara que ambdues sàpiguen que es quedarà ahí.

Com qui té gana i no vol cuinar // em preguntà si em podia follar. // “I tant”,// a mi també em fan pal els rituals. // Així acabàrem al pis despullades, // regalant el nostre aprenentatge, // no en sabíem res l’una de l’altra. // I als cossos no els hi feia falta.

Descobríem les regles fent // i les rompíem quan ja estava bé // quan el gest ens ho feia saber // Perquè parlem el llenguatge de pells. // Em va follar cada pam del cos, // amb cada pam del seu cos // i en disfrutar del darrer goig, // ens vam dir els noms.

Mi# – Brokeback Formigonera

Pertany a l’àlbum Projecte Escolopendra (La Casa Calba, 2012) i el seu títol ens pot fer deduir de què va un poc la cançó. Mi# ens narra una relació d’atracció sexual i amorosa entre dos obrers.

El seu perfum és un embruix. // L’olor que m’ix de l’entrecuix. // La seua veu em fa vibrar // quan tira piropos vulgars.

M’agrada treballar a l’obra amb el dors esvelt del meu company. // M’agrada treballar a l’obra, és una sauna, és un gimnàs. // M’agrada treballar a l’obra, tocaments inesperats. // M’agrada treballar a l’obra, crec que m’estic enamorant.

Auxili – A 7 centímetres

Moltes i molts de vosaltres es trobareu identificades amb aquesta cançó. Auxili ens conta la història dels quilòmetres i quilòmetres que fem per a veure a eixa personeta que està furtant-nos l’ànima i el cos. La cançó la podeu trobar al disc Instants Cremant (Propaganda Pel Fet, 2016).

Camí de la capi direcció al teu cor. // No sé com ho has fet, però he conduit tota la nit // Camí de la capi direcció al teu cos. // Camí de la capi direcció al teu cor. // Un fum de sensacions davall d’un sol llençol.

Als teus peus tots els meus nords, // en un bes i no res estic al teu balcó, // a set centímetres de caure en la temptació. // Em mires, em beses, el pols m’acceleres.

Arrap – La carn vol carn

Aquest rap, amb un sample recurrent d’un gemec de plaer, és del més explícit i divertit que pugues escoltar. Està inclòs al disc DespertaFerro (Autoeditat, 2014) i fa referència al poema Els amants de Vicent Andrés Estellés.

No patiu, vora riu, clòtxina i piu // Si t’agarre t’aspatarre, home-home, home-dona // dona-dona, peres, pomes, que més dóna // la bona xona de mariarosa, com un cabàs // al poli puto conill, plis plai, plis plas el teu peu, un Déu, sóc tot teu // no té preu, llepades arreu, clímax, apogeu // sainet eròtic, cunnilingus amorrat.

Pau Alabajos – Cançó Explícita

Un jovenet Pau Alabajos, treia el seu primer disc Futur en venda (Cambra Rècords, 2004). I aquesta cançó va rebre el Premi Ovidi Montllor 2006 a la millor lletra. Una cançó breu, directa i com bé diu el títol, explícita.

I et bese en el coll molt a poc a poc // et toque els cabells amb la punta dels dits // i et sent respirar molt ràpidament. // Serà que et mossegue amb tendresa els mugrons // i comence a baixar, a baixar i a baixar // i observe com s’obri el teu sexe latent.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €