Quines pel·lis veure amb “La Festa del Cine”?

Una nova edició de la Festa del Cine està en marxa. La pròxima setmana durant el 7, 8 i 9 de maig, pots veure pel·lícules per 2,90 euros. Entrant a la pàgina web d’aquesta iniciativa de la Federació de Cines (FEDE) i seguint les instruccions, pots aconseguir una acreditació individual o grupal per veure el film d’estrena que més t’agrade.

Pel·lis recomanades

La setmana que ve, tindràs una oferta molt gran de pel·lícules. Pot resultar difícil escollir, així que nosaltres te’n recomanem 5. El nostre top particular:

Avengers: Infinity War

Què podem afegir a tot el que s’ha dit ja sobre l’univers cinemàtic de Marvel? Una nova entrega on un dolent totpoderós de nou vol acabar amb tot, i de nou trobarà la confrontació del grup de superherois. Ironman, el Capità Amèrica, la Vídua Negra, Black Panther, Thor, els Guardians de la Galàxia, Spiderman… i més personatges uniran forces per derrotar Thanos. La mateixa fórmula una i altra vegada, però que sempre funciona. Inclou cliffhanger que et portarà de cap al cinema en breu.

Isle of dogs (Illa de gossos)

El segell inconfusible de Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox, El Gran Hotel Budapest) torna amb una nova peça d’animació en stop-motion. El director estatunidenc és un d’eixos pocs realitzadors que pots identificar una pel·li seua solament veient un pla. La veritat és que té un estil prou particular, esteticista i quasi obsessionat per la simetria en la composició. Alguns el titllen d’avorrit o fer films pocs emocionants. Si no has vist mai res d’ell és una gran ocasió per començar. Illa de gossos ens conta l’aventura d’un menut de 12 anys buscant el seu gos exiliat a una illa-abocador.

Campeones

Festa del cineCampeones és l’única pel·lícula no ianqui inclosa al rànquing. Dirigida per Javier Fesser (El milagro de P. Tinto, Camino), és una comèdia dramàtica amb totes les lletres. L’actor espanyol de moda Javier Gutiérrez és un entrenador de bàsquet, el qual, per una sèrie de circumstàncies, ha d’entrenar un equip de persones amb discapacitat intel·lectual. Un tema arriscat per fer humor, però que les crítiques han posat molt bona nota.

Ready Player One

Ja compta amb 71 anys, però el cervell de Steven Spielberg no para de crear. I a més, completament adaptat als temps que corren. Ready Player One és una aventura de ciència ficció ambientada en un futur distòpic, una revisió de les clàssique spaces operes. Al 2045 existeix un popular món virtual d’evasió anomenat Oasis, i l’aventura comença quan el seu creador mor. Aquest milionari ofereix la seua fortuna i el destí de l’empresa a qui supere una sèrie de proves. Un viatge retrofuturista, on la imaginació del director desperta la teua pròpia, i les referències culturals són constants.

Festa del Cine

A quite place (Un lloc tranquil)

I no podia faltar el terror, la intriga i el thriller entre les propostes. Tercera pel·lícula que dirigeix John Krasinski (tal vegada el coneixeu pel seu paper de Jim a la sèrie The Office) i aquesta vegada abandona la comèdia per donar un bot al gènere antagònic. A quite place ens narra la lluita d’una família per la supervivència en un futur postapocalíptic on la principal regla és no emetre un sol so. El propi Krasinski protagonitza la cinta amb Emily Blunt al front de la família. Només pel disseny de so, val la pena invertir els 2,90 en aquesta pel·lícula.

 

Sales adherides

Les sales de cinema adherides, classificades per províncies, són les següents:

Festa del cine

*La xifra de la segona columna correspon al número de sales. Teler es refereix al C.C. El Teler d’Ontinyent

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €