3 espectacles gratuïts del ‘Tercera Setmana’ que has de veure

Aquest divendres 25 de maig comença el Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana. Enguany se celebrarà la tercera edició a les ciutats de València, Castelló i Alacant del 25 de maig al 17 de juny de 2018. Les explanades, places, carrers, mercats i altres recintes tancats com són els teatres de les 3 principals ciutats del País Valencià seran les seus d’aquest important esdeveniment cultural. L’oferta és gairebé inabastable, a la web podeu consultar tota la programació. Des de Tresdeu hem fet una ullada i vos recomanem tres espectacles gratuïts que al nostre parer no et pots perdre.

Acció Lletres

Tercera Setmana

La proposta Acció Lletres la tenim ben prompte. El divendres 25 al centre de Castelló de la Plana, el dissabte 26 a la Plaça Pinazo de València, l’1 de juny a l’explanada de l’Estació del Nord de València, i el 2 a la Plaça Redona, també de València. Es tracta d’un esdeveniment considerat com aperitiu del Tercera Setmana, el qual serà gratuït.

14 actors i actrius passejaran per 14 punts diferent de la ciutat. Amb 14 lletres de cartró gegant de més de metre i mig. Interacturan amb el públic, ballaran i donaran cap a un lloc comú on faran una coreografia desordenada, que tal vegada acaben formant una paraula. Si vols descobrir quina és la finalitat d’Acció Lletres deuràs presenciar el final a les seus abans esmentades.

Métamorph’o

Tercera SetmanaLa companyia francesa Barolosolo arriba a València amb el seu circ aquàtic. Tindrà lloc a la Marina de València el proper 8 de juny a les 22:30 hores, també de caràcter gratuït. Métamorph’o quilibris impossibles acompanyats de música i poesia sobre l’aigua de La Marina. Els i les acròbates de l’espectacle deixaran amb la boca oberta a tots el públic, amb aquest espectacle nocturn. L’aigua i la nit, personatges onírics que representen animals, acrobàcies i equilibris. En definitiva, no s’ho podeu perdre!

Su à Feu


L’1 de juny a la Plaça Hort dels corders de Castelló, i el 7 de juny a l’Àgora del Teatre Principal d’Alacant, seran feu dels bascos Deabru Beltzak. L’espectacle Su à Feu és dansa urbana, foc i ritme, tal i com podeu veure al vídeo. El primitivisme del foc i el futurisme dels personatges es barregen en aquest espectacle de carrer. Al compàs de coreografies i percussió, els 7 músics són alhora pirotècnics i comediants. Un somni fet realitat on també es conjuga la màgia de la nit en contrast amb la llum del foc purificador.

Per a consultar tots els actes i no perdre detall, també teniu l’app disponible per a iOS i Android.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €