El millor músic de carrer del món és el valencià Borja Catanesi

Allà pel mes de març vos parlàvem de Borja Catanesi, un músic de carrer valencià. Borja va ser multat a València per contaminació acústica en plenes de Falles. Un fet quasi surrealista si tenim en compte la gran quantitat de sorolls que hi han per aquelles dates. Però hui en dia, la vida somriu més a aquest músic després que guanyara el passat mes de juliol els Universal Street Games a Minneapolis (EUA). Aquest campionat mundial tracta de trobar els millors músics, ballarins i esportistes de carrer del món. Al vídeo podeu buscar l’actuació guanyadora de Borja cap al moment 1h 6min. Cap al final (2h 51min) podeu trobar el moment en el qual és declarat guanyador a la categoria de músic.

Repercussió mediàtica

Des de llavors Borja no ha parat de rodar per estudis de ràdio i platós de televisió. L’informatiu de La Sexta i després el programa d’entreteniment Zapeando va contar la història de Borja. També ha passat per l’estudi d’À Punt Ràdio i de COPE. El seu últim “bolo” per un mitjà de comunicació va ser la setmana passada a À Punt Directe, on va ser entrevistat per Carolina Ferre, i va interpretar la seua versió de “Sex Machine”.

Més projectes

Borja Catanesi porta també altres projectes entre mans. Està proper de veure la llum el seu primer disc, tret endavant gràcies a una campanya de micromecenatge. També està involucrat al documental A busking road story (Xavier Béjar, 2017), de fet aquesta peça audiovisual tracta sobre el seu mode de vida de Borja. Aquest documental a mode de road-movie acompanya al músic i la seua parella, girant i tocant per mitja Europa.

*Foto de la portada extreta del Facebook de Borja Catanesi

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €