Torna els Fesporrat d’Altea amb un cartell a l’altura

El proper dissabte 29 de setembre tindrà lloc a Altea (Marina Baixa) la 4a edició del Fesporrat. Un festival emmarcat dins de les festes patronals del Porrat d’Altea. En edicions anteriors han passat grups com Zoo, Auxili, Aspencat, Oques Grasses o La Gossa Sorda. I per continuar aquesta impressionant nòmina de grups, enguany el cartell no es queda curt. Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, Doctor Prats, Prozak Soup i JazzWoman protagonitzaran la nit musical d’Altea.

La membre de Machete en boca, JazzWoman va ser la primera confirmada, qui mostrarà el seu repertori en solitari acompanyada dels amics de Periferia Norte. Després van ser confirmats els Prozak Soup, uns autèntics clàssics de les nits festivaleres valencianes.

Des de Terrassa arriben els Doctor Prats, amb la seua gira Caminem lluny. Finalment, tancant la nòmina de confirmacions, Xavi Sarrià amb el Cor de la Fera, serà cap de cartell.

Fesporrat 2018

Tal i com vos contàvem el Fesporrat d’Altea tindrà lloc el proper dissabte 29 de setembre. La carpa festera es muntarà al Camí de l’Algar. L’apertura de portes serà a les 22:00 hores i pots aconseguir ja les teues entrades anticipades a un preu de 8 euros. Les pots adquirir online visitant aquest enllaç. Per a més informació com l’autorització de menors i indicacions per arribar al recinte, visiteu la web del festival.

A més, si vols acudir debades pots participar al sorteig de 3 entrades individuals per al Fesporrat. Sols has d’entrar al nostre Instagram i seguir les senzilles instruccions.

*Foto de portada extreta del Facebook del Fesporrat.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €