Escolta la banda sonora de València Califòrnia

Com ja sabeu, des de finals de setembre ve emetent-se en À Punt, el programa produït per Tresdeu Media, València Califòrnia. Un viatge pel territori valencià a la recerca dels ritmes, músiques i artistes més representatius de cada comarca, zona o àrea visitada. Cada capítol emés compta amb la seua particular banda sonora. Aprofitem que aquesta setmana no s’emet el programa per recopilar les playlists de cada capítol.

Capítol 1. Camí cap a Subúrbia

Sénia i Nelo comencen el seu viatge i s’encaminen cap a la ciutat que va inspirar la cançó “Hotel in Benidorm” a Paul McCartney. Des d’aquesta ciutat de la Marina Baixa, enfilen cap al sud disposats a travessar l’epidermis d’aquesta comarca i la de l’Alacantí, i donar testimoni de les seues profunditats musicals.

Bonus track

També formen part del capítol: “Tabarca” de Mediterráneo i “Un poc de tu” de San Gatxo.

Capítol 2. Somnis d’argila

Nelo proposa a Sénia una ruta de sud a nord, del Camp de Morvedre a la Plana Alta, entre espais gens convencionals conquerits i transformats per la música. Coves, runes, naus modernistes o sales amagades entre naus industrials són els escenaris on coneixerem alguns dels nous protagonistes de les nostres músiques.

Capítol 3. La música dels telers

La ruta porta Sénia i Nelo als peus de la serra Mariola. Entre muntanyes i antigues fàbriques, descobriran la música de telers que batega al cor del nostre territori. Nelo es pensa que aniran de pícnic a la serra o visitaran la fàbrica de guitarres Alhambra, però Sénia té uns altres plans.

Bonus track

També formen part del capítol: “Simfonia industrial” de Damià Jordà, “Ella” de Neus Ferri, “El meu poble Alcoi” d’Ovidi Montllor i “Oceans” d’Arthur Caravan i Hugo Mas.

Capítol 4. València no s’acaba mai

El viatge de Sénia i Nelo ens porta a la València marinera i perifèrica, la València dels barris en què un bon grapat de gèneres musicals hi conviuen. Perquè hi ha una València que viu d’esquena a la mar i una València que l’abraça, i una altra que voldria fer-ho i ja no pot. Perquè València no s’acaba mai.

Bonus track

També forma part del capítol: “L’escenari” de 121dB.

Capítol 5. Veles e Beats

Nelo i Sénia desembarquen a la Safor a la recerca de l’impuls poètic que va empentar Ausiàs March a escriure. De Carles Dénia a La Raíz, passant per Clara Andrés i Zoo. Trobaran aquell antic impuls a la música dels creadors contemporanis més inquiets?

Bonus track

També forma part del capítol: “Puis te conec esforça’m que jo t’ame” i “Puis que sens tu algú a tu no basta de Carles Dénia, i “Bandera Blanca” de Prozak Soup.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €