Valencia Starter Packs, els memes de tòpics triomfen a Instagram

A penes porta 4 mesos obert, però el perfil d’Instagram Valencia Starter Packs ja té 13 mil seguidors. Amb una freqüència quasi diària, el perfil puja memes de l’estil Starter Pack. Açò és posar el focus en el costumisme i en allò quotidià que es trobem al País Valencià i més concretament a la ciutat de València. Amb un rètol i cinc o sis imatges que representen objectes o accions, descriu estereotips i tòpics valencians. Des de tribus urbanes, barris, ultres del futbol, fins a descriure un mes. Ací una selecció els millors.

Un starter pack fa referència al món dels videojocs i jocs de cartes de rol col·leccionables. Es tracta d’un sobre o un paquet de cartes amb objectes i/o habilitats amb el qual inicies el joc. Encara que també es pot extrapolar a qualsevol àmbit de la vida. Per exemple el conjunt de coses que són útils per a fer una activitat, anar a un lloc, per primera vegada. També podem trobar el Spanish Starter Packs, de la mateixa manera que passa en quasi tots els perfils de memes valencians.

Les últimes publicacions oscil·len entre els 3 i 4 mil likes. Els comentaris s’omplin de gent que t’etiqueta a l’amic o amiga que veuen reflectit al meme. També s’omplin de debat asseverant el que diuen els mems o negant la major. La realitat és que la gran majoria de vegades dona en el clau, s’atrevirà a fer un Tresdeu Starter Pack? Des d’ací li llancem el repte.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €