Estima el teatre! Consulta la programació dels teatres i auditoris valencians

Continuem amb la nostra aposta per acostar-vos les noves propostes d’arts escèniques als teatres valencians. Una manera diferent de gaudir de la cultura i de l’oci, d’una manera especial. Vos agrada el cinema? Doncs al teatre teniu l’oportunitat de veure i viure les actuacions a viva veu i sentir-les a flor de pell. No es podeu perdre aquestes experiències perquè n’eixireu satisfetes. A continuació vos deixem una selecció d’alguns dels auditoris i teatres dels nostres pobles amb el que ofereixen per a febrer.

TAMA – Aldaia

Divendres 22 de febrer 20.30 h. 14é concert del Cicle Volem de música en valencià amb Josep Aparici “Apa” (València) i el seu últim disc “Flamencianes”. De l’esperit innovador del cantaor de Godella, naix aquest treball que fusiona la tradició musical valenciana amb els pals del flamenc. Premi Ovidi Montllor al Millor disc de Folk 2017

Casa de Cultura – Picassent

  • Divendres 22 Febrer 22:00 h. La Celestina, de Bambalina Teatre. Espectacle guanyador de quatre Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana 2018 (Millor espectacle, millor actriu, millor direcció i millor adaptació). La història de Calixto i Melibea, comptada d’una manera exquisida i molt original.

  • Diumenge 24 Febrer 16:30 h i 18:30. Horta, de L’Horta Teatre. Un espectacle molt experiencial i itinerant, poètic i sensitiu que, a través d’un humor senzill i directe, combina els recursos expressius i plàstics propis del teatre amb la matèria més orgànica: la terra. Recomanat de 3 a 6 anys.

Teatre Arniches – Alacant

  • Divendres 15 de febrer  20:30 h. Companyia Teatre el Micalet presenta El nom. Xst! EL NOM és una crítica àcida, amb molt d’humor, de les convencions socials. Ha obtingut un gran èxit de públic a tot arreu on s’ha representat. S’ha realitzat també una versió cinematogràfica que va guanyar dos premis Cesar, els guardons de l’Acadèmia de Cinema Francés.
  • Diumenge 17 de febrer 19:00 h. El grup Tardor presenta Patraix. En algun moment dels últims dos anys, els membres de Tardor van descobrir que no havien arribat a Una ciutat invisible per quedar-se allà. Que el passaport caducava, l’aventura s’esgotava i hi havia un bitllet de tornada a casa guardat en un calaix.
  • Diumenge 24 de febrer de 2019 12:00. Addaura Teatre Visual presenta Embrossa’t. Shhh! Totes les escenes estan basades en poemes de Joan Brossa: La clau de les lletres, Poema Alfa, Ruixat de lletres, Escala musical, Senyor, Poema objecte, Contes.

Teatre Micalet – València

Del dimecres 13 de febrer al diumenge 3 de març. Plagi és una obra inèdita de Rodolf Sirera, sense dubte el dramaturg més important del teatre valencià. Aquest espectacle, està actualment en procés de creació i s’estrenarà per primera vegada al Teatre Micalet el 13 de febrer de 2019 amb Diego Braguinsky, Silvia Valero i Jairo Carrasco al repartiment. Dimecres, dijous i divendres a les 20.30h/ dissabte i diumenge a les 19 h.

Teatre Rialto – València

Del dijous 14 de febrer fins al diumenge 10 de març. Tirant és una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i Compañía Nacional de Teatro Clásico. Mentre els homes fan política i guanyen guerres, les dones tracten de burlar la repressió sexual imposada per la moral cristiana i el llinatge. Horaris dimecres a les 10:30 h. (matinal instituts) Dijous a les 19 h. Divendres i dissabte a les 20 h. Diumenge a les 19 h. Funció especial estrena divendres 22 de febrer a les 20 h.

Teatre Principal de València

  • Fins al diumenge 17 de febrer. El preu d’Arthur Miller. La directora Sílvia Munt porta a escena aquest clàssic d’Arthur Miller. Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. D’aquí a poc temps, la casa ha de ser enderrocada i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el tassador per decidir el preu dels vells mobles familiars.

  • Dissabte 23 i diumenge 24 de febrer. Speakeasy. Els sis artistes de The Rat Pack són uns apassionats de totes les tècniques de creació cinematogràfica, que ells transformen per a reinventar el seu propi circ. Igual que un guió per a la pantalla gran, la composició de l’espectacle descansa sobre el col·lectiu i sobre les interaccions que es produeixen entre els artistes.

Auditori Teulada Moraira

  • Dissabte 16 de febrer a les 19:00. Arranca el Cicle Operístic 2019 amb la representació de Madama Butterfly a càrrec dels solistes, cor i orquestra de la companyia lírica Ópera 2001.
  • Diumenge 24 de febrer a les 19:00 h. Concert de l’Orquestra ADDA Simfònica, formada per músics alacantins i internacionals.

Teatre Principal de Castelló

  • Divendres 15 de febrer. Celebració del 125 aniversari de la inauguració del Teatre Principal de Castelló. Visita dramatitzada i vídeo mapping, tot gratuït.
  • Dissabte 16 de febrer 20:30 h. La Golondrina de Guillem Clual amb Carmen Maura. La senyora Amelia, una severa professora de cant, rep a la seua casa Ramón, un home jove que desitja millorar la tècnica vocal per a cantar en el memorial de la seua mare, morta recentment.

Auditori Molí de Vila – Quart de Poblet

  • Dissabte 16 de febrer 19:00 h. Gener continua presentant el seu nou disc Cante el cos elèctric. Ací podeu fer-se amb les entrades.
  • Diumenge 17 de febrer a les 18:00 h. El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada és l’últim i original espectacle de l’actor i mag Nacho Diago. Barreja trucs de gran nivell amb una dramatúrgia molt acurada.

Si vols que la programació del teatre del teu poble aparega ací fes-nos-la arribar mitjançant el nostre formulari de contacte que trobaràs al final de la pàgina.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €