The Lilac Project dona veu a les reflexions del moviment LGTBIQ

El fotògraf i maquillador professional valencià Albie Leo ha encetat fa una setmana a Instagram el projecte anomenat The Lilac Project. Mitjançant sessions de fotos i vídeos en primera persona i aprofitant la plataforma IGTV donarà veu a diverses persones. De moment són 3 les que han fet la seua reflexió i han aportat la seua experiència. Però pel que es pot veure al primer vídeo del projecte hi participaran moltes més.

The Lilac Project

The Lilac Project aportarà els testimonis amb reflexions i experiències sobre identitat de gènere i orientacions sexuals. Sempre sobre fons de tonalitats lila, amb vestuari, maquillatge i complements dels mateixos tons. Als primers vídeos del projecte podem escoltar el testimoni de Megane, Claudia i Raúl.

Megane ens conta la seua experiència de racisme i la hipersexualització dins de la comunitat LGTBIQ. Per la seua part, Claudia (a qui ja vam veure al docu de Mafalda) ens fa una reflexió sobre la transfòbia. També ens parla de la diferència entre identitat de gènere i orientació sexual. Per la seua part, Raúl reflexiona sobre la seua experiència com a persona de gènere fluid. Envia un missatge a la gent que puga sentir-se igual i anima a estimar-se i descobrir-se a un mateix.

Esperem impacients més vídeos i fotos d’aquest projecte que segurament en seran uns quants més. Sobretot pel que hem vist a altres anteriors projectes on sumen gran quantitat de models a les seues publicacions on altres colors són els protagonistes.

Albie Leo The Lilac Project

Albie Leo

Albie Leo

Albie Leo

Albie Leo és un fotògraf i colour artist tal i com es defineix a la seua bio d’Instagram. És un apassionat dels colors i estructura les seues publicacions mitjançant colors. El seu perfil deixa entreveure que no deixa res a l’atzar  i associa cada projecte que fa amb un color. Si aneu lliscant cap avall el seu perfil podreu comprovar-ho. Les seues fotos es caracteritzen per retratar persones de tota condició i aspecte, on predomina un color de fons. I no sols els fons, també la roba, els complements, els pentitats, el maquillatge… Una obra molt acolorida, plena d’expressió, i que aconsegueix contar una història amb cada imatge.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €