5 pel·lis per a celebrar el 10 aniversari de la Festa del Cine

Els pròxims 3, 4 i 5 de juny podrem tornar a gaudir d’un especial descompte en les entrades de nombrosos cinemes arreu del País Valencià. Amb “La Festa del Cine” que compleix 10 anys, podràs veure per 2,90 € qualsevol de les pel·lícules que estiguen en la cartellera de les sales adherides. Solament necessites entrar a la web d’aquesta iniciativa i acreditar-te per aconseguir el descompte. Pots aconseguir entrades individuals o grupals. A continuació fem un repàs de les 5 pel·lícules en cartellera que considerem que valen la pena anar a veure.

Pel·lís recomanades

Aladdin

El director britànic Guy Ritchie se n’ix del seu estil habitual per dirigir aquest remake del clàssic de Disney, Aladdin. Aquesta vegada se’ns conta amb personatges reals i amb una exageració d’animació generada per ordinador, les aventures del lladregot Aladdin, el geni de la llàntia i la princesa Jasmine. De moment les crítiques especialitzades estan molt polaritzades, amb alabances i disgustos a parts iguals. Veure’m que en diu el públic, de moment sembla que la participació de Will Smith com a geni és del millor. Consulta les sales.

Los hermanos Sisters

Cinta francesa premiada al Festival de Venècia (millor director) i als Premis Cesar (millor director, fotografia, so i disseny de producció). Los hermanos Sisters ens conta la història de Charlie i Eli Sisters, dos germans sicaris en l’època de la febre de l’or. Un d’ells vol portar una vida normal, tot i això accepten un encàrrec, trobar i matar a un químic buscador d’or. Aquest western no estarà a totes les sales, però si us pilla una prop de casa segur que valdrà la pena. Consulta les sales.

La Corresponsal

Biopic sobre Marie Colvin, la periodista estatunidenca especialitzada en conflictes bèl·lics, qui va morir mentre cobria el setge d’Homs a Síria el 2012. A banda de repassar la seua carrera periodística, la pel·lícula també ens narra episodis de la seua caòtica i autodestructiva personalitat i l’abús de l’alcohol. Tant l’actriu Rosamund Pike, com el director Matthew Heineman han estat nominats a diversos premis. Consulta la disponibilitat en sales.

El hijo (BrightBurn)

Tothom coneix la història de Superman, aquell xiquet d’altre món amb superpoders que va aterrar a la Terra i va ser adoptat per una honrada família de grangers. Però què passaria si en compte de fer servir els seus poders per convertir-se en un heroi es tractara d’un psicòpata? El director David Yarovevsky li dona una volta al mite de Superman per elaborar aquesta pel·lícula de terror amb tintes sobrenaturals. Consulteu les sales.

Vengadores: Endgame

Encara està en cartellera la grandiosa conclusió de la saga Vengadores. La festa del cine serà una excel·lent oportunitat si encara no has vist aquesta pel·lícula que compta amb les millor crítiques i puntuacions a les webs especialitzades, tant de la saga Vengadores com del prolífic univers cinematogràfic de Marvel (22 pel·lícules). Si no has seguit la saga et resultarà difícil seguir la trama. Si eres fan de Marvel segurament ja l’hauràs vista, però podries fer un esforç per tornar a veure-la, veritat?

Sales adherides a la Festa del cine

Posa la teua adreça a aquest mapa i esbrina quines sales adherides a la Festa del Cine tens més a prop.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €