2 propostes teatrals per no perdre’s: VALENCiANA i El Nom

Des de Tresdeu ens declarem fans del teatre valencià i en valencià. Sempre que tenim oportunitat us traslladem les estrenes i les programacions dels teatres valencians i si es tracta de produccions atractives valencianes, hi veiem un al·licient més. En aquest cas us parlem de dos: l’estrena de VALENCiANA al Teatre Principal de València i El Nom, que torna la Micalet després d’una reeixida primera temporada.

VALENCiANA. La realitat no és suficient

Ambientada al principi dels anys noranta, VALENCiANA. La realitat no és suficient ens conta la història de tres amigues, Valèria, Encarna i Ana, que es van conéixer estudiant periodisme. Mentre Valèria es converteix en assídua a les discoteques de la Ruta Destroy; Ana cobreix per a la televisió valenciana el crim d’Alcàsser; i Encarna dirigeix la comunicació d’un jove polític que marcarà un canvi de paradigma a tot el territori valencià. Un viatge de més de deu anys per una història d’amistat, de música electrònica, de televisió i de pors contemporànies. Un viatge a un passat recent que ens permet rellegir el més immediat present.

Protagonistes VALENCiANA

Es tracta d’una coproducció de de l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació de València i Festival Grec 2019. Escrita i dirigida per Jordi Casanovas, amb Rebeca Valls, Lorena López, Vanessa Cano, Carles Sanjaime, Verònica André, Toni Agustí, Enric Juezas, Paloma Vidal, Laura Sanchis, Juli Disla, Laura Valero i Carlos Amador.

La representació serà en valencià i castellà i es representarà al Teatre Principal de València del 22 de maig al 2 de juny. Les funcions seran dimecres a les 19:00; dijous, divendres i dissabtes a les 20:00; i diumenges a les 18:00. Pots aconseguir l’entrada anticipada amb 15% de descompte si la compres abans del 19 de maig. També tens descompte amb Carnet Jove, Carnet de Biblioteques, Carnet Universitari, Targeta +Cultura, Carnet 3a Edat i Targeta Darde.

El Nom

Des del passat 2 de maig i fins al 16 de juny torna al Teatre Micalet El Nom. Després de l’èxit de la temporada passada, aquesta producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet tancarà la temporada 2018-2019 amb humor i un repartiment de luxe. Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano, protagonitzen l’espectacle dirigit per Joan Peris.

El nom és una comèdia francesa d’èxit internacional adaptada al valencià i al nostre context de la mà de Miquel Aparisi. Les relacions familiars, sentimentals i d’amistat dels protagonistes d’aquesta obra es veuen sacsejades a partir d’un fet en principi tan innocent com és triar un nom pel fill.

Les funcions tindran lloc al Teatre Micalet de València, els dimecres, dijous i divendres a les 20 h, dissabtes a les 19 i 22 h i diumenges a les 19 h. Excepte aquest dissabte 18 de maig, que no hi haurà funció a les 22 h. Preu especial de 14€ si compreu l’entrada anticipada abans del dijous 16 de maig.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €